Sport

Hat csapat a kezdők teremtornáján

Érsekújvár | A kezdők (U11) teremfocitornájával kezdi az érsekújvári FKM a korosztályos csapatok maratoni mérkőzéssorozatát. A helyi Millennium Sportcsarnokban vasárnap (kezdés: 8.00) hat alakulat találkozik.
Ábel Gábor

2019. február 10. 08:52

Archív illusztrációs felvétel ⋌(Kovács Zoltán felvétele)

Összesen tizenöt meccset játszanak, az összecsapások időtartama 1x20 perc, mindenki mindenkivel összeméri tudását. „Tavaly a Győri ETO FC végzett az első helyen, csupán jobb gólarányuknak köszönhetően előzték meg a mieinket. A Herczeg Miklós által vezényelt gárda idén nem indul. Eredetileg meghívtuk a stupavaiakat is, ők azonban lemondták szereplésüket, helyettük a párkányiak lépnek pályára. Az alakulatok tizenkét játékost nevezhettek a keretükbe. Az első három helyezett serleget vihet haza, a többiek emlékérmet és oklevelet kapnak. Díjazzuk a legjobb kapust, mezőnyjátékost és góllövőt is” – árulta el Ferenczi Barnabás szervező, az FKM ifjúsági csapatokért felelős menedzsere. 

KEZDŐK (U11) TEREMTORNÁJA AZ ÉRSEKÚJVÁRI FKM SZERVEZÉSÉBEN (Érsekújvár, Millennium Sportcsarnok)

Vasárnap: 8.00: Gooal Academy Kolárovo–FKM Karlová Ves; 8.24: FC Slovan Hlohovec–MŠO Štúrovo; 8.48: FKM N. Zámky (fehérek)–FKM N. Zámky (zöldek); 9.12: Kolárovo–Hlohovec; 9.36: Karlová Ves–N. Zámky (fehérek); 10.00: N. Zámky (zöldek)–Štúrovo; 10.24: Kolárovo–N. Zámky (fehérek); 10.48: N. Zámky (zöldek)–Hlohovec; 11.12: Štúrovo–Kolárovo; 11.36: N. Zámky (fehérek)–Hlohovec; 12.00: N. Zámky (zöldek)–Karlová Ves; 12.24: Štúrovo–N. Zámky (fehérek); 12.48: Karlová Ves–Hlohovec; 13.12: N. Zámky (zöldek)–Kolárovo; 13.36: Štúrovo–Karlová Ves. ⋌(áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Ma újra futballünnep lesz Dunaszerdahelyen

DAC-Slovan a magyar és a szlovák tévében

Tiltakoznak a kiállított melltartók és bugyik ellen

21 Savage szabadlábon

Miből él az elnökjelölt?

Pellegrini: A rendőrség senki fölé nem terjeszti ki a védőszárnyait

Legfrissebb galériák
Olvasta már?