Három hírmondó maradt

Pozsony. A Rapid műfüves pályáján tegnap lejátszotta első edzőmérkőzését a II. ligás bacsfai futballcsapat. Nem ilyen nyitányra számítottak a csallóköziek, hiszen az élvonalbeli trencséni gárda nem kegyelmezett, és 6:0-ás vereséget mért rájuk.

Pinte Attilának sem ment a játék az első edzőmérkőzésenÖrzsik Ödön felvételeLáthattuk a pályán, hogy kő kövön nem maradt a bacsfaiak őszi keretéből: Jurko, Puchner, Mikulec, Pukalovič, Klatt, Gonos és Fűzik távozott. Albert Tamást a Pápa, Szíjjártó Lászlót a Příbram teszteli. Nagy Tamás is hiányzott, a középpályás iránt egy magyar NB I/B-ben szereplő klub érdeklődik. Tehát a novemberi kezdőcsapatból mindössze három hírmondó maradt: Peter Holec, Pinte Attila és Alexander Meszároš.

A trencséniek ellen a következő tizenegy kezdte az összecsapást: Holec–Tomáš Chovanec (legutóbb Rapid Bratislava), Meszároš, Hanák (Drnovice), Illés–Šmelko (Bardejov), Pinte, Katona (Pápa), Tibor Chovanec (Rapid)–Lipnický (Bardejov), Angelovič (Lipany). Kezdettől az I. ligás együttes játszott fölényben, a csallóközieknek a kilencven perc alatt egyetlen kidolgozott helyzetük sem akadt. Szünet után Kostolánsky (Jasl. Bohunice) kapus, a román Miclos, a komáromi Nagy Jenő, a sajátnevelésű Cséfalvai és Tóth is lehetőséget kapott. Ezután még inkább kidomborodott a trencséniek fölénye, beszorították ellenfelüket, és csak az volt a kérdés, hány gólt rúgnak a csallóközieknek. A Skócia felé kacsingató Šuhaj három, Mičenec, Kamenský és a csereként beállt exligeti Suchánek László egy-egy találattal járult hozzá a győzelemhez. „Meglátszott a játékunkon, hogy csak a felkészülés elején tartunk, a trencséniek jóval előbb járnak. Feltétlenül erősítenünk kell, az már biztos, hogy a tavaszi rajtig Dubnicáról, az Interből és a Petržalkától is érkeznek majd hozzánk vendégjátékosok. Több labdarúgót tesztelünk, majd elválik, hogy ki marad nálunk” – mondta lapunknak Németh Jenő bacsfai klubmenedzser.

„Nem csoda, hogy akadozott az összjáték, hiszen szinte teljesen új csapattal léptünk pályára. Az eddig harmadik és a negyedik vonalban szereplő futballisták saját bőrükön tapasztalhatták, mennyit kell még tanulniuk” – szögezte le Fieber Péter, a csallóköziek vezetőedzője, aki egyelőre még nem kötött szerződést a klubbal. „Felvázoltam elképzeléseimet és feltételeimet a vezetőségnek. Várom a válaszukat” – fejezte be az Inter és a DAC egykori válogatott védője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?