Hargitay normális viszonyt akar Hosszúval

Rio de Janeiro |

<p>Hargitay András, a magyar úszók szövetségi kapitánya szerint rossz az a megközelítés, hogy milyen lenne az eredménysor Hosszú nélkül. Szeretne végre normális viszonyt az úszó klasszissal.</p>

A szakember szerint mindennél többet elárul, hogy a magyar csapat az amerikaiak és az ausztrálok mögött a legtöbb érmet szerezte, ráadásul az 1992-es olimpia óta nem szerepelt ilyen jól az ötkarikás játékokon. „Miért kéne Katinkát kivonni a képből? Ugyanúgy a magyar úszósport része, mint bármelyik másik versenyző, igaz, nagyon is meghatározó része, egy csodálatos tehetség, aki világklasszis teljesítménnyel járult hozzá a válogatott sikeréhez” – fogalmazott a kapitány.  „Katinka csodát művelt, világrekordot döntött, mindent megszerzett, ami még hiányzott az éremgyűjteményéből, és semmit sem von le a teljesítményéből, hogy a negyedik aranyból hat századmásodperc miatt ezüst lett. Ez is mutatja, nagyszerű versenyző, de nem gép, ő is emberből van” – tette hozzá. Hargitay hozzátette, most, hogy egy olimpiai ciklus véget ért, szeretnék lezárni Hosszú Katinkával a „közelmúlt kiüresedett kapcsolatát, és kezdeni egy újat”. „Én mindenesetre mindent szeretnék megtenni, hogy végre visszatérjünk a normális kerékvágásba” – mondta Hargitay. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?