Hahn János a Spartak–DAC derbiről: Van hiányérzetünk

Sharani

Így látta a Trnava–DAC (1:1) rangadót Joao Janeiro, Michal Gašparík, Hahn János és Iván Alex. 

A DAC labdarúgócsapata 1:1-es döntetlent ért el péntek este a nagyszombati Spartak otthonában. A derbin kétszer is főszerepbe került a VAR, egyszer segítette Glova játékvezetőt, aki így utólag megadott egy 11-est a sárga-kékeknek, majd az első félidő végén a második DAC-gól után vizsgálódásba kezdett, és lest állapított meg.

„Jó mérkőzés volt két jó csapattól. Büszke vagyok a játékosaim hozzáállására, hiszen nehéz volt játszani a nagyszombatiak ellen, akik szinte csak magas labdákkal próbálkoztak. Mindenki láthatta a VAR által vizsgált eseteket a tévében, ami jó dolog. De lehet, hogy mostantól erre is fel kell készítenem a fiúkat az edzéseken, lehet, hogy beiktatok ötperces álldogálásokat. A második félidőben nehéz volt megtartanunk a labdát, jól presszingelt a Trnava. Most már a következő mérkőzésre koncentrálunk, hiszen pénteken újra játszani fogunkˮ – értékelt Joao Janeiro, DAC vezetőedzője, aki elmondta: nem elégedett az egy ponttal.

„Összességében az 1:1 talán igazságosnak mondható, viszont van hiányérzetünk. Az első félidőben többször is a kapujuk elé kerülhettünk volna, ha kicsit pontosabbak a kontráink. Reálisan nézve jó eredmény Nagyszombatból elhozni az egy pontot. De nyernünk kellett volna, mert olyan helyzetben vagyunk, hogy szükségünk van a három pontraˮ – értékelt a mérkőzés után Hahn János, aki még mindig keresi paksi formáját.

Ivan

Michal Gašparík, a nagyszombatiak trénere dicsérte csapata játékát. „Kiváló teljesítményt nyújtottunk. Ma több helyzetet dolgoztunk ki, mint korábban bárki ellen. A tizenegyesből kapott gól megfogott minket, de visszatértünk a meccsbe. A DAC kissé deffenzíven játszott, de a játékosaim jól reagáltak a helyzetre.ˮ

A dunaszerdahelyi Iván Alex volt a Spartak legveszélyesebb játékosa, a 24 éves szélső rengeteg gondot okozott a DAC védelmének bal oldalán. „Egyrészt elégedett vagyok, mert remek teljesítményt nyútjott a csapat és számtalan lehetőséget dolgoztunk ki, másrészt viszont nem lehetek elégedett az egy ponttal és hogy nem sikerült gólt lőnöm, pedig nagyon készültem rá fejbenˮ – mondta lapunknak Iván.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?