Győztes szenci idényzárás

<p>Szenc. Augustín duplájának köszönhetően győzelemmel zárta az őszi idényt a szenci együttes, amely odahaza 2:1-re nyert a vágsellyei csapat ellen. Az SFM az ötödik, a Duslo pedig a tizedik helyről várja a tavaszi folytatást.</p>

SZABÓ ZOLTÁN

Jobban kezdtek a vendégek, a 3. percben ügyes kiugratás végén Gešnábel egyedül tört kapura, ám Milošovič lábbal hárított. Nem sokkal később Kráľ lőtt mellé. Az első tíz perc után a hazaiak átvették az irányítást, Orolín fejese centikkel kerülte el a kaput, majd Lezsaics lövése a kapufán csattant. Bő félóra után Mujkoš a tizenhatoson belül szabálytalankodott Augustínnal szemben, a megítélt büntetőt maga a sértett értékesítette. Mujkoš elmondása szerint a szenci futballista rájátszott az esetre, ám a lelátóról tizenegyesnek tűnt a belépő…

Négy perc múlva Augustín újra villant: Orolín beadását követően a vendégek hátvédjét megelőzve közelről a hálóba lőtt. Nem unatkoztak a nézők, mert mindkét csapat támadófocit játszott.

A szünet után feljavultak a vágsellyeiek, a mezőnyben tetszetősen adogattak, de a kapu előtt határozatlanok voltak. Negyedórával a befejezés előtt a sérült Galbavýt Fabrice Numéric váltotta, akinek az első labdaérintése góllal végződött. A francia csatár szemfülesen kihasználta Polgár és Milošovič megingását, és 16 méterről a hálóba lőtt. A szépítő gól után a levegőben lógott az egyenlítés, Rehák centikkel bombázott fölé, majd Čurgali közeli fejesét Milošovič bravúrosan hárította.

„Természetesen az eredménnyel elégedett vagyok, de a második félidőben mutatott játékunkkal egyáltalán nem. A szünetig egyértelműen jobbak voltunk, nagyobb arányban is vezethettünk volna – értékelte a mérkőzést lapunknak Andrej Štellár, a szenciek vezetőedzője. – Aztán a szarvashibánk miatt drámai hajrája lett az addig sima meccsnek, s a hármas sípszóig izgulnunk kellett, nehogy a vendégek kiegyenlítsenek.”

„Az első játékrész a hazaiaké volt, de gyakorlatilag mindkét gólt odaajándékoztuk nekik. A büntető előtt nem kellett volna szabálytalankodni, a második találatnál pedig a védőnkről pattant a kapuba a labda – mondta az Új Szónak Takács András, a Duslo szakvezetője. – A fordulást követően viszont feljavultunk, legjobb őszi teljesítményünket nyújtva beszorítottuk a szencieket. Több lehetőséget is kidolgoztunk, ám sajnos csak egy gólt rúgtunk.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?