Győzött a nagyobb szív

Pozsony. Mint arról korábbi számunkban is hírt adtunk, június elsejétől megszűnik a pozsonyi AŠK Inter felnőtt női kézilabdacsapata.

Pozsony. Mint arról korábbi számunkban is hírt adtunk, június elsejétől megszűnik a pozsonyi AŠK Inter felnőtt női kézilabdacsapata. A lányok az utolsó találkozón a Partizánske ellen léptek pályára, és megismételve idegenbeli sikerüket, otthon is győzni tudtak, így 2:0-ás összesítéssel megszerezték az idei szlovák bajnokság harmadik helyét. A közepes iramú mérkőzésen főleg az érzelmek domináltak, a pozsonyi lányok óriási odaadással, szívvel küzdöttek, bíztatták egymást.

A találkozó (24:20) után felemás érzelmek törtek elő a hazai játékosokból. Sokukon a tétlenség és beletörődés jelei látszottak, mások örömmámorban úsztak. Az edző Dušan Daniš elsősorban a lányok akarását emelte ki. „Skeres bajnokiévet zártunk, többször is sérülések sorozata tizedelte a csapatot, ennek ellenére mindig talpra tudtunk állni. A csapat feloszlatásáról mi is csak pár nappal ezelőtt értesültünk, megdöbbentett a hír, és ezek után nehéz volt újra motiválni a lányokat, de végül diadalmaskodott a csapatszellem. Egyelőre még nem döntöttem el, hogyan tovább. Mindenekelőtt szeretném magam kipihenni.” – mondta az edző.

Eva Molnárová, a hazai csapat egyik legjobbja a könnyeivel küszködve beszélt: „Még mindig nem tudom felfogni, hogy vége. Egész eddigi pályafutásomat az Interben éltem le, el se tudom képzelni, milyen lehet más együttes színeiben játszani. Kaptam ugyan már pár kecsegtető ajánlatot, de egyelőre még nem foglalkoztam velük. Nagyon fognak hiányozni a lányok.” (sd)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?