Győzni akar a La Coruna

Porto. A Deportivo La Coruna győzni akar az FC Porto otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája ma esti (20.45) elődöntőjében, mert nem bízik abban, hogy a visszavágón még egyszer letudna dolgozni akkora hátrányt, mint a címvédő AC Milan elleni negyeddöntőben.

Porto. A Deportivo La Coruna győzni akar az FC Porto otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája ma esti (20.45) elődöntőjében, mert nem bízik abban, hogy a visszavágón még egyszer letudna dolgozni akkora hátrányt, mint a címvédő AC Milan elleni negyeddöntőben. – Nyerni jöttünk Portugáliába, de ehhez sokkal jobban kell játszanunk, mint Milánóban, s ha ezt nagyon akarjuk, akkor végre is tudjuk hajtani – mondta Javier Irureta, a spanyol klub vezetőedzője.

A Deportivónak nem sikerült túl jól a főpróba, ugyanis hétvégén meglepetésre csak 1:1-es döntetlent ért el a Valladolid ellen. Kollégája, José Mourinho sem lehetett túl boldog csapata hétvégi teljesítményétől, hiszen az FC Porto is csak döntetlent játszott a Beira Mar otthonában, ám ettől függetlenül három fordulóval a bajnokság vége előtt hat pont az előnye a Sporting Lisboával szemben. – Nem azzal a tudattal fogunk pályára lépni, hogy legalább két-három gólos győzelmet kell aratnunk. Azt hiszem, az 1:0-ás siker is tökéletes eredmény lenne – fogalmazta meg elvárását Mourinho, aki szerint a Deportivónak a középpályája és a csatársora rendkívül erős.

A várható kezdőcsapatok

FC PORTO: Vitor Baia–Paulo Ferreira, Jorge Costa, Carvalho, Nuno Valente–Costinha, Mendes, Ribeiro, Deco–Carlos Alberto, McCarthy. LA CORUNA: Molina–Pablo, Naybet, Jorge Andrade, Romero–Victor, Sergio, Mauro Silva, Luque–Valerón, Pandiani.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?