Győzelemre készülnek

Kisinyov. Kedden kora délután megérkezett Kisinyovba, Moldávia fővárosába a magyar labdarúgó-válogatott, ahol 0 fok körüli hőmérséklet fogadta. Ma este, közép-európai idő szerint 18 órakor (tehát a korábban jelzettnél egy órával később) kezdődik a barátságos mérkőzés.

Kisinyov. Kedden kora délután megérkezett Kisinyovba, Moldávia fővárosába a magyar labdarúgó-válogatott, ahol 0 fok körüli hőmérséklet fogadta. Ma este, közép-európai idő szerint 18 órakor (tehát a korábban jelzettnél egy órával később) kezdődik a barátságos mérkőzés.

Egyórás késéssel indult a magyar küldöttség Budapestről Kisinyovba, mivel Moldáviában hóvihar tombolt, így a keddi edzést is egy órával el kellett tolni. A didergő magyar labdarúgók, valamint Gellei Imre a cudar viszonyok közepette is a válogatott idei első győzelmére számítanak Moldáviában: „A labdabiztonság mellett egyértelműen a hatékony helyzetkihasználásunkban látom idei első sikerünk zálogát, amit, remélem, sikerül is megszereznünk. Ha a helyzetek kialakításával nem is, azok kihasználásával komoly gondjaink voltak Cipruson a csehek és a svájciak ellen. Azt talán mondani sem kell, hogy egy csapat játékát alapjaiban határozhatja meg, ha mondjuk kialakított három gólhelyzetből nem az utolsót, vagy még azt sem, hanem esetleg az elsőt használja ki. Azonban ez csak az egyik, no igaz, fontos problémánk, ám ezen kívül el kell jutnunk odáig is, hogy a jelenleginél jóval kevesebb idő alatt váltsunk át védekezésből támadásba, és hogy a csapatunk együtt mozogjon“ - mondta a kapitány. „Bízom abban is, hogy a játékosok gyorsan alkalmazkodnak majd a körülményekhez.“

A kezdőcsapat: Király–Bodnár, Kuttor, Juhár, Mátyus–Kabát, Sebők V., Lisztes, Dárdai–Kenesei K., Gera. A találkozót az ukrán Goduljan vezeti.

A kezdési időpont megváltoztatását a nézők érdekei miatt a találkozót közvetítő Sport1 televíziós csatorna kérte. A változtatáshoz mindkét szövetség hozzájárult.

- Szerdától csütörtökig az osztrák-szlovák és a moldáv–magyar találkozón kívül 25 barátságos válogatott labdarúgó–mérkőzést rendeznek szerte a világon. A május 31–én kezdődő koreai–japán közös rendezésű vb résztvevői közül csak Kína, Costa Rica és Mexikó nem lép pályára. Vb–döntősök játszanak egymás ellen Genfben (Argentína–Kamerun), Zágrábban (Horvátország– Szlovénia), Leedsben (Anglia– Olaszország), Rostockban (Németország–Egyesült Államok), Dublinban (ĺrország–Dánia), Lódzban (Lengyelország–Japán) és Rijádban (Szaúd–Arábia – Uruguay).

A MŰSOR – SZERDA – Albánia– Azerbajdzsán, Argentína–Kamerun, Bosznia–Hercegovina–Macedónia, Horvátország–Szlovénia, Anglia– Olaszország, Észtország–Oroszország, Franciaország–Skócia, Grúzia–Dél–afrikai Köztársaság, Németország–Egyesült Államok, Görögország–Belgium, ĺrország–Dánia, Liechtenstein–Észak–ĺrország, Luxemburg–Lettország, Málta–Andorra, Hollandia–Spanyolország, Lengyelország–Japán, Portugália– Finnország, Románia–Ukrajna, Szaúd–Arábia–Uruguay, Szenegál– Bolívia, Svédország–Svájc, Tunézia–Norvégia, Wales–Csehország. CSÜTÖRTÖK: Brazília–Jugoszlávia, Ecuador–Bulgária. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?