Gyenge meccsen gól nélküli remi

<p>Rimaszombat. Nem született gól a rimaszombatiak és a szepsiek összecsapásán, a gyenge színvonalú mérkőzésen helyzet is alig volt. A két kispadon mester és tanítványa találkozott.</p>

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

Az első félidő 21. percéig még úgy tűnt, viszonylag izgalmas focit láthatnak a nézők a rimaszombatiak és a szepsiek összecsapásán. Negyedóra játék után Lupták lőtt erőtlenül jó pozícióból kapura, majd öt perccel később a szepsieknek volt három óriási helyzetük: előbb Jurko találta el ziccerben a kapufát, majd a következő támadás végén Prošovský védett két óriásit, balról Mensah, jobbról Jurko próbálkozott, de a hazai kapus brillírozott.

Ezután azonban le is fújhatták volna a mérkőzést, mert csak két említésre méltó dolog történt:

1.) fél óra játék után Petričko nagyon csúnyán megrúgta Chovanecet, de a rémisztő reccsenés szerencsére nem a rimaszombati csatár csontja volt, bár a második félidő elején így is le kellett cserélni a hazaiak legeredményesebb játékosát;

2.) az egyik partjelzőnek szétesett a zászlója, és sokáig szerencsétlenkedett vele, amíg az anyagot újra ráerősítette a rúdra, amit a nézők általános derültséggel fogadtak, illetve ettől fogva folyamatosan a partjelzővel és a zászlóval foglalkoztak. „Miért nem integetsz, nem mersz-e integetni, ne integess inkább, te csak vigyázz a zászlódra”, mindez attól függően, hogy az integetés vagy a nem integetés kedvezett-e adott pillanatban a hazaiaknak.

A nézőknek rengeteg idejük volt erre, mert a pályán nem nagyon történt semmi, néhány cserétől és sárga laptól eltekintve. Nem csoda, hogy a játékvezető sem akarta már sokáig húzni a szenvedést, csak egy percet hosszabbított, pedig csak a zászlómizériával elment vagy három.

„Gyenge meccset játszottunk – mondta a lefújás után Geri Gergely, a rimaszombatiak trénere. – Semmit nem valósítottunk meg abból, amiben a meccs előtt megegyeztünk. Hullámzó a teljesítményünk, most hiányzott a szikra a játékunkból.”

„A döntetlen szerintem igazságos, bár a mi játékunkban is sok volt a pontatlanság. Sajnálom, hogy kevés volt a néző” – jegyezte meg Karol Kisel, a szepsiek vezetőedzője, aki többezres drukkersereget is megélt Rimaszombatban, amikor a kilencvenes évek közepén a harmadik ligából az élvonalba juttatta a csapatot. Kisel később a 2008/2009-es szezonban is irányította a rimaszombatiakat. „Mindig szívmelengető érzés visszatérni ide – hangsúlyozta a tréner. – Annak nagyon örülök, hogy látom, egykori védencem, »Dzseri« jó munkát végez. Nagyon intelligens, érzékeny srác. Mindig mondtam a fiúknak az öltözőben, egyszer belőletek is edzők lesznek. Jólesett immár a kispadon találkozni Gerivel, ő az első volt játékosom, akinek a csapatával összecsaptunk. Braňo Mrázból is edző lett, de vele még nem találkoztam ellenfélként.” (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?