Sport

Gútán ezúttal az U8-asok játszanak

Gúta | Folytatódik a teremfoci-maraton Gútán. Az ottani Gooal Academy Focisuli a múlt héten az U11-esek és az U9-esek részére szervezett focitornát.
Ábel Gábor

2019. január 18. 13:30

Archív illusztrációs felvétel ⋌(Kovács Zoltán felvétele)

Mindkét korcsoport viadalából az érsekújvári FKM került ki győztesként. Szombaton (kezdés 8.00) az U8-asok lépnek pályára a városi sportcsarnokban. Ők még korukból kifolyólag nem vesznek részt bajnoki küzdelmekben, most viszont megmutathatják focitudásukat, remélhetőleg népes közönség előtt. „Az érsekújvári FKM és a mi focisulink két-két csapatot nevezett be, rajtuk kívül az ógyallaiak és a DAC 1904 is játéklehetőséget kap. Mindenki mindenkivel megmérkőzik, az egyes összecsapások időtartama 1x25 perc. A végén díjazzuk a legjobb kapust, mezőnyjátékost és góllövőt” – tájékoztatott Németh Péter főszervező, a Gooal Academy Focisuli koordinátora. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Menyhárt azt mondja, nehezebb volt visszalépni, mint elindulni

Frissítve

Kiska: a KTAG elleni eljárás Fico bosszúja

Trnava–DAC derbi a tévében

Le kell bontani a szeredi hidat

Bugár már unja, hogy neki kell kibékítenie a közjogi méltóságokat

Már ketten meghaltak Nyitrán influenzában

Legfrissebb galériák
Olvasta már?