Gútai kerekesek a világranglista élén

Gúta |

<p>Nem csak Peter Sagan vezeti a férfi országúti kerékpározók világranglistáját, ugyanilyen szintre törtek fel a gútai teremkerékpározó hölgyek is.</p>

Ráadásul lefoglalták az időszerű lista első két helyét. A nemzetközi szövetség (UCI) rangsorában az országban egyetlen szakági klub versenyzői a hangadók. Az első helyen a tavaly Malajziában világbajnoki bronzérmes női négyes található, mégpedig Molnár Anikó, Glofák Viktória, Szabó Dóra és Vincze Alica. Ketten közülük – Molnár Anikó és Glofák Viktória – tagjai voltak az idei junior Európa-bajnokságon ezüstérmes gútai négyesnek, amelybe Domin Henrietta és Mészáros Kinga is beletartozik. Ők állnak a ranglista második helyén.

„Óriási, bár csak ideiglenes siker ez a ranglistavezetés. Több versenyen indultunk. Szorgalmas munkánk eredménye megmutatkozott számos versenyen elért sikerünkben. Fő figyelmünk azonban a decemberi németországi világbajnokságra irányul” – kommentálta védencei világranglista-vezetését Hajdú Andrea, a gútai lányok edzője, a szlovák szövetség teremkerékpár szakágának bizottsági elnöke.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?