Gólokat ígérnek az új szerzemények

Győr. Az ETO FC télen alaposan megerősítette keretét, ami rá is fért az együttesre, lévén, hogy csupán a 10. helyen várja a folytatást. Hét új labdarúgó érkezett a szünetben, s az őszi szereplés láttán egyértelmű volt, hogy leginkább a támadójáték szorul erősítésre.

Győr. Az ETO FC télen alaposan megerősítette keretét, ami rá is fért az együttesre, lévén, hogy csupán a 10. helyen várja a folytatást. Hét új labdarúgó érkezett a szünetben, s az őszi szereplés láttán egyértelmű volt, hogy leginkább a támadójáték szorul erősítésre. A csatárposztra két szlovák labdarúgó érkezett, s mindkettőjükhöz nagy reményeket fűznek Győrött.

Az egyikük Róbert Semeník, aki az idősebb generációhoz tartozik, s tapasztalatával segítheti a győrieket. Semeník korábban volt már gólkirály, méghozzá kétszer. „Először a Banská Bystrica, majd pedig az FC Košice játékosaként végeztem a góllövőlista élén – mondta Róbert Semeník. – Ez a két klub volt pályafutásom első két állomása, majd következett egy törökországi szakasz, amikor is az Ankarát erősítettem, legutóbb pedig a cseh Teplice játékosa voltam.“Hogyan kerültél a nívósabbnak tartott cseh futballból Magyarországra?

Sajnos, az utóbbi időben kevesebb játéklehetőséget kaptam a Teplicében, s végül a menedzserem révén jöttem Győrbe.Milyennek ítéled meg a győri lehetőségeket?

Kevés még a tapasztalatom, de úgy vélem, itt tényleg minden adott egy eredményes csapathoz. Bízom benne, hogy hasonlóan tudunk játszani a bajnoki mérkőzéseken, mint legutóbb az orosz Zenit ellen, s bár öt gólt mindig nem lőhetünk, azért remélem, minél több győzelemben lesz részünk nekünk és szurkolóinknak.A Győri ETO másik csatára az a Marek Krejčí lehet, aki még mindig csak 21 éves, s képességeiről sokat elmond, hogy az élbolyhoz tartozó ZTE négy és fél éves szerződést kívánt kötni a csatárral. „Éppen ezen volt a vita, mert én már megállapodtam a zalaegerszegiekkel egy rövidebb szerződésben – kezdte Marek Krejčí. – A ciprusi edzőtáborozás során aztán az egyik meccsen négy gólt is lőttem, ami után már újabb két évvel meg akarták toldani a szerződésemet a zalaiak. Ebben azonban nem tudtunk megegyezni, miközben a menedzserem segítségével jött egy lehetőség az ETO-tól, s végül három és fél évre aláírtam a szerződést.Mennyire vagy tisztában a győriek jelenlegi helyzetével?

Tudom, hogy nem volt túl rózsás az őszi idényük. Sajnos, elég hátulról kell megkezdenünk a felzárkózást, de képesnek tartom a társaságot arra, hogy elmozduljon a veszélyes zónából.Pályafutásod korábbi szakasza nem igazán ismert még a magyarországi szurkolók előtt...

Eddig két klubban játszottam, mégpedig az Inter Bratislavában és a Spartak Trnavában. Most az ETO következik. Eddig nagyon jól érzem itt magamat, tetszik a város, a hangulat, amit nem lenne jó vereségekkel elrontani. (sr, I-T)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?