Gól nélküli járási rangadó

Léva. Alighanem a hazai vezetők nem számítottak a szurkolók – 750 (!) drukker izgulta végig a párharcot – nagy érdeklődésére, hiszen még tíz perccel a lévai területi bajnokság derbijének megkezdése után is hosszú sor kígyózott vasárnap délelőtt az „egyszemélyes“ jegypénztárnál. A 6.

Léva. Alighanem a hazai vezetők nem számítottak a szurkolók – 750 (!) drukker izgulta végig a párharcot – nagy érdeklődésére, hiszen még tíz perccel a lévai területi bajnokság derbijének megkezdése után is hosszú sor kígyózott vasárnap délelőtt az „egyszemélyes“ jegypénztárnál. A 6.percben különleges esetnek voltak szemtanúi a lévai futballstadionban összesereglett nézők: a vendégek védője a tizenhatoson belül felvágta Meňhardot, a játékvezető előbb ugyan a 11-es pontra mutatott, ennek ellenére folytatódott a játék… Kezdettől fogva a régi idők nagy focijának hangulatát igyekezett felidézni a két csapat szurkolótábora, a játékosok azonban másképp gondolták. Sok volt a pontatlanság, egymás hibáiból profitáltak az ellenfelek. Az első helyzet a 21. percben P. Gabaš előtt adódott, hét méterről leadott lövését Kotora biztosan hárította. Nem sokkal később Graus távoli lövése szállt fölé, majd Kollár besétálhatott volna a kapuba a labdával, ám rossz megoldást választott. Lövése a kapu fölött hagyta el a játékteret. Tíz perccel az első játékrész vége előtt Mlynárik juttathatta volna vezetéshez a vendégeket, ám Ivanič résen volt. Ezt követően P. Gabaš szabadrúgása a sorfalon irányt változtatott, a labda Kotora kezében landolt. Közvetlenül a szünet előtt Líška négy lépésről puskázott el egy helyzetet. Fordulás után először P. Havran próbálkozott a hazai kapu bevételével, majd T. Titurus végigszlalomozott a hazai térfélen, Ivanič azonban mesterien mentett. A találkozó legnagyobb helyzetét Fogad hagyta ki, közeli fejese a felső lécen csattant. A hajrában még Gašek nézett farkasszemet Ivaničcsal, a hálóőr nagy bravúrral védett. A bajnokságra törő lévaiak ugyan elkeseredetten próbálkoztak, ám ezúttal nyoma sem volt a közelmúltban lejátszott mérkőzéseiken tapasztalt egyérintős, gólveszélyes futballnak. A játékosok életkorából adódik, hogy hosszabb távon nem képesek fontos tétmérkőzéseken kiemelkedő teljesítményre, de igyekezetük így is elismerésre méltó.

LEVICE–TLMAČE 0:0. Játékvezető: Sekereš, 850 néző, sárga lap: Pankulič, Ármai, Meňhard, ill. Bombala, Kotora, Líška. Levice: Ivanič–Fogad, Varga (74. Krenčan), Ármai, Martinček, Pankulič (84. Huszár), Graus (70. Gubík), Tóth, Meňhard (92. Drenka), P. Gabaš, Maslen. Tlmače: Kotora–Bombala (62. Gašek), Líška, Mlynárik, Jenes, Kissimonyi, Kollár (83. Izakovič), P. Havran, T. Titurus, Kupec, Hamar. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?