Gergely István vízilabdakapust

Miért nem véd a pozsonyi Európa-bajnoki selejtezőkön?
Április elején megsérültem, de nemcsak a kezem miatt mondtam le a válogatottságot, hanem közbejöttek váratlan családi problémák is. Az Eb-selejtezőn gyors egymásutánban öt meccset játszik a szlovák válogatott, s a nagy megterheléstől kiújulhatna az ujjsérülésem.

Miért nem véd a pozsonyi Európa-bajnoki selejtezőkön?

Április elején megsérültem, de nemcsak a kezem miatt mondtam le a válogatottságot, hanem közbejöttek váratlan családi problémák is. Az Eb-selejtezőn gyors egymásutánban öt meccset játszik a szlovák válogatott, s a nagy megterheléstől kiújulhatna az ujjsérülésem. Nem akartam kockáztatni, hiszen játszani szeretnék a bajnoki döntőben, valamint a Final Fourban, a BL zárótornáján. Ha egészséges leszek és Ondrej Gajdáč edző beválogat a keretébe, akkor védeni szeretnék a júniusi, szlovéniai kontinensviadalon. A Honvéd szakvezetői már jelezték: elengednek az Eb-re. A magyar állampolgárságommal kapcsolatban különféle valótlanságok láttak napvilágot a közelmúltban. Egyelőre csak tartózkodási engedéllyel rendelkezem, a letelepedési engedélyt csak 150 nappal a kérvény benyújtása után írhatja alá a köztársasági elnök. Ha minden jól megy, akkor az év végén már megkaphatom a magyar állampolgárságot és az útlevelet. Még egyszer hangsúlyozom: nem e miatt maradtam távol az Európa-bajnoki selejtezőktől. Azt is nagyon sajnálom, hogy sérülés miatt a budapesti BL-meccsen nem játszhattam a nizzai csapatban pólózó Misi öcsém ellen.

(Gergely István a szerda esti Honvéd–Ferencváros OB I-es elődöntő mérkőzésen a mezőny egyik legjobbja volt, a kispestiek 9:5-re legyőzték a Fradit, s összesítésben 3:1-re vezetnek a négy győzelemig tartó sorozatban.) (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?