GALÉRIA: Bokatörés vetett véget Conor McGregor mérkőzésének

Conor McGregor

Az ír Conor McGregor kikapott az amerikai Dustin Poiriertől a kevert harcművészetek (MMA) legismertebb szervezete, a UFC szombat esti gáláján, Las Vegasban, mert bokatörés miatt az első menetben nem tudta folytatni a küzdelmet.

A két sportoló harmadik alkalommal találkozott egymással a könnyűsúlyúak kategóriájában, 2014 szeptemberében McGregor, idén januárban viszont Poirier győzött, utóbbi ráadásul technikai KO-val. A januári összecsapásuk után a pályafutása első kiütését elszenvedő ír harcos fél évre szóló orvosi felfüggesztést kapott.

A szombati mérkőzés orvosi stábja már az első menetben véget vetett a küzdelemnek, mivel McGregor bokatörés miatt nem tudta folytatni.

A UFC elnöke, Dana White elmondta, hogy McGregort már vasárnap megműtik egy Las Vegas-i kórházban.

Az MMA egyik legnagyobb sztárja az elmúlt egy évben - tavaly és idén május között - a világ legjobban kereső sportolója volt a Forbes gazdasági magazin szerint. McGregor 180 millió dollárral gazdagodott, amelyből 158 millió a befektetéseiből és saját whiskey-márkájának értékesítéséből származik.

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?