Futball kifulladásig

Kolon. Ismét megrendezik a zoboraljai Kolonban a huszonnégy órán át tartó teremfoci-maratont, mely ma este 18 órától holnap este hatig zajlik a helyi sporttelep melletti tornateremben. „Rendezvényünk a sportág további népszerűsítését, településünk hírnevének öregbítését szolgálja.

Kolon. Ismét megrendezik a zoboraljai Kolonban a huszonnégy órán át tartó teremfoci-maratont, mely ma este 18 órától holnap este hatig zajlik a helyi sporttelep melletti tornateremben. „Rendezvényünk a sportág további népszerűsítését, településünk hírnevének öregbítését szolgálja. A résztvevők, aktív játékosok, öregfiúk és focikedvelők, állóképességének, akaraterejének fokmérője is lesz egyben. A két, egyaránt negyvenfős csapatban (Kelet, Nyugat) zömmel koloniak és községünk futballéletéhez szorosan kapcsolódó sportemberek avatkoznak játékba” – tájékoztatott bennünket a párját ritkító rendezvény ötletgazdája és fő szervezője Balkó Róbert. Munkáját a helyi sportszervezet tisztségviselői segítik. Megtudtuk, a futballmaratont a szervezők hat négyórás szakaszra, a csapatokat pedig 13-14 fős egységekre osztották fel. A 20x10 méteres játéktéren mindkét csapatban egyszerre három-három labdarúgó juthat szóhoz, akiket a cserepadon bevetésre váró társak a megszabott ciklusban bármikor lecserélhetnek. „A játék tisztaságára a területi bajnokságban közreműködő bírók ügyelnek, Šiška doktor úr pedig szükség esetén elsősegélyben részesíti a sérült, kimerült futballistákat. Helybeli vállalkozók gondoskodnak a játékosok frissítőjéről (virsli, ásványvíz, kávé, tea), a díjakról. A győztes csapat jutalma vándorserleg és négy karton pezsgő, melyet a díjkiosztást követően a vesztesekkel együtt fogyasztanak el. Emlékbe mindenki hazaviheti a külön erre a célra készült mezét” – fejezte be a rendezvény mozgatórugója. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?