Fradistákra támadtak

Dabas. „Levizsgázott” a helyi biztonsági csoport a Dabas–Ferencváros kupameccs előtt. A zöld–fehérek mintegy 70 fős csoportja a találkozó előtt a vendégszektor bejáratánál hangolt, amikor a helyi rendezők rájuk támadtak.

Dabas. „Levizsgázott” a helyi biztonsági csoport a Dabas–Ferencváros kupameccs előtt. A zöld–fehérek mintegy 70 fős csoportja a találkozó előtt a vendégszektor bejáratánál hangolt, amikor a helyi rendezők rájuk támadtak. A közel 50 fős biztonsági csoport ököllel, késsel rontott a zöld–fehérekre, akik közül néhány szurkolónak betörték az orrát. A közelben posztoló rendőrök ügyet sem vetettek az akcióra. A labdarúgó Magyar-kupa 3. fordulójának tegnapi eredményei: Dabas–Ferencváros 0:4, BKV Előre –Győr 2:1, Baktalórántháza–Vasas 2:3, Szolnok–Fehérvár 1:3, Dunaújváros–Diósgyőr 2:1, Balatonlelle–Kaposvár 0:3, Rakamaz–Pápa 0:1, Győri Dózsa–Újpest 2:5, Ajka– Sopron 0:5, Szeged–MTK 0:4, Szentes–Pécs 1:6, Haladás–Békéscsaba 1:2 – hosszabbítás után, Felcsút–Debrecen 2:3. (nb1.hu, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?