FOCIVILÁG

Olasz Kupa, elődöntő, első mér-kőzés: AC Milan–Lazio 1:2 (1:2) gólszerzők: F. Inzaghi (45.), illetve Fiore (1.), Couto (36.). A visszavágókat a jövő héten játsszák.
Roberto Mancini nem lesz a Tottenham vezetőedzője – jelentette ki az AC Milan–Lazio Roma kupamérkőzés után Ugo Longo, a római klub elnöke.

Olasz Kupa, elődöntő, első mér-kőzés: AC Milan–Lazio 1:2 (1:2) gólszerzők: F. Inzaghi (45.), illetve Fiore (1.), Couto (36.). A visszavágókat a jövő héten játsszák.

Roberto Mancini nem lesz a Tottenham vezetőedzője – jelentette ki az AC Milan–Lazio Roma kupamérkőzés után Ugo Longo, a római klub elnöke. Longo azokra a sajtóhírekre reagált, amelyek szerint Mancini a hét elején találkozott az angol élvonalban szereplő Tottenham vezetőivel. Mancinit 2008-ig szóló szerződés köti a Lazióhoz.

Spanyol Király Kupa, elődöntő, első mérkőzés: Alaves (II. osztályú)–Real Zaragoza 1:1 (1:0) gólszerző: Vucko (19.), illetve Savio (91.), kiállítva: Turiel (Alaves, 75.).

Skót Liga Kupa, elődöntő: Glasgow Rangers–Hibernian 1:1, 11-esekkel 3:4; FC Dundee-Livingston 0:1. Glasgowban a címvédő Rangers büntetőpárbajban – a holland Frank de Boer hibája révén – kapott ki a Hiberniantől.

Libertadores Kupa. Kiválóan futballozott, két gólban is aktív szerepet játszott az AC Milanból szer-ződtetett brazil Rivaldo a Cruzeiróban a Caracas FC ellen. Eredmények: Cruzeiro (brazil)–Caracas (venezuelai) 3:1, Sao Caetano (brazil)–The Strongest (bolíviai) 4:2, Jorge Wilsterman (bolíviai)–Santos (brazil) 2:3, Olimpia (paraguayi)– Rosario Central (argentin) 0:2.

Miroslav Blazevic, a horvát válogatott egykori szövetségi kapitánya, aki ma a Varteks Varazdin együttesét irányítja, 650 eurós büntetést köteles fizetni fenyegető szavaiért. Blazevic ugyanis a horvát Zeitung Nacional újságírójáról úgy nyilatkozott, hogy „a horvát nemzet érdekében képes lennék megölni őt”. A 63 éves szakembert, aki 1998-ban világbajnoki bronzérmet szerzett a horvát válogatottal, a bíróság bűnösnek találta.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?