Focibíróságon a DAC

Dunaszerdahely. Mint ahogy az várható volt, a II. labdarúgóliga 23. fordulójában lejátszott DAC– ŠKP Devín összecsapásnak utózöngéi is vannak.

Dunaszerdahely. Mint ahogy az várható volt, a II. labdarúgóliga 23. fordulójában lejátszott DAC– ŠKP Devín összecsapásnak utózöngéi is vannak. A Szlovák Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága már korábban 8 ezer koronás pénzbírság mellett két hónapra eltiltotta a találkozón fegyelmezetlenül viselkedő Szaban Tibor segédedzőt, Belán Norbert csapatkapitány pedig négy meccsen nem állhat a kapuban. Ahogy azt a szombati V. Leváre–DAC bajnoki párharc is igazolta, minden rosszban van valami jó. Az eddig csupán cserepados Luděk Čajka ugyanis remek formában védett, a DAC vezetőedzője, Milan Albrecht a meccs után azt nyilatkozta, éppen ő volt a mezőny legjobbja. A DAC–ŠKP Devín mérkőzésről készült jegyzőkönyvben az is olvasható, hogy a találkozó második félidejében Vnuk partjelzőt kővel találta el az egyik néző, ráadásul a meccs lefújása után – állítólag – az alagsori bíróöltöző ajtaja előtt az egyik dunaszerdahelyi sportvezető is arcon ütötte. Erről is ma délután tárgyal a futballszövetség fegyelmi bizottsága, melynek ülésére idézést kapott Csóka Zoltán, a sárga-kékek klubmenedzsere és Cseresnyés Zoltán főrendező. A várható fejleményekről Csóka Zoltán nyilatkozott: – A mérkőzést a játékvezető tettlegesség miatt nem szakította félbe, tehát az eredmény érvényben marad. A kőhajigálás, a játékvezetők öltözőbe vonulása során kialakult tumultusnak azonban komoly következményei lehetnek. A magam részéről pályaeltiltásra, pénzbüntetésre számítok. Már előzetes tárgyalásokat folytattam vágsellyei kollégámmal, aki arról biztosított, hogy esetleges pályaeltiltás esetén lejátszhatjuk náluk bajnoki meccseinket. Most mindenki a klubvezetés mulasztásával van elfoglalva. Nagy kár, hogy a sokat hibázó, viselkedésükkel az indulatokat felkorbácsoló játékvezetők ténykedésével nem foglalkoznak az illetékesek – tudtuk meg Csóka Zoltántól röviddel lapzárta előtt. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?