FINNORSZÁGI JÉGKOCKÁK

LEGERŐSEBB TÁMADÓSOROK. Az orosz újságírók szavazása alapján Szlovákia és Finnország rendelkezik a világbajnokságon a legerősebb támadósorral. Igaz, a tollforgatók a szlovák csapat összeállításánál a Pállfy, Stümpel, Bondra hármast értékelték, ekkor még nem volt biztos Bondra játéka.

LEGERŐSEBB TÁMADÓSOROK. Az orosz újságírók szavazása alapján Szlovákia és Finnország rendelkezik a világbajnokságon a legerősebb támadósorral. Igaz, a tollforgatók a szlovák csapat összeállításánál a Pállfy, Stümpel, Bondra hármast értékelték, ekkor még nem volt biztos Bondra játéka. A voksolók szerint a finneknél a Selänne, Koivu, Peltonen csatársor a legerősebb, a svédeknél a Zetterberg, Sundin, Forsberg trió kapta a legtöbb szavazatot.

AMERIKA BIZAKODIK. Az idei világbajnokság legnagyobb meglepetése mindenképpen az amerikai válogatott gyenge szereplése. A Dániától elszenvedett 5:2-es vereség után a svájci csapat ellen sem sikerült javítania, így a továbbiakban csak a bent maradásért küzdhet. Lou Vairo edzőnek tizenkét, az NHL-ben szereplő játékosa van, ennek ellenére a csapat több gyermeteg hibát is elkövetett az eddigi két mérkőzésen. „Bízakodó vagyok, remélem, védenceim megmutatják, hogy nem felejtettek el hokizni, játékunk javulni fog” – nyilatkozta Vairo.

HEJDUK ŐRIZETBEN. A rendőrséggel gyűlt meg a gondja Milan Hejduknak, a Colorado cseh hokisának. Miután megérkezett a stadionba, a játékos bejáron keresztül szerette volna bejutni, de mivel még nem volt érvényes igazolványa, a finn rendőrség feltartóztatta. „Egy szobába vittek, igazoltattak, kérdezősködtek. Arra gondoltam, a végén még hazaküldenek” – nyilatkozta az NHL idei alapszakaszának legjobb góllövője. A helyzetet Pekka Vuroinen, a világbajnokság szervezőbizottságának elnöke oldotta meg, aki felismerte a cseh sztárt.

ELLOPTÁK AZ ÓRÁKAT. Hagyomány, hogy a világbajnokság mérkő-zései után a legjobb játékosok egy-egy Tissot órát kapnak ajándékba. Az órák hátoldalán a „Legjobb játékosnak” gravírozás díszelgett, de ebben az évben a felirat hiányozni fog. Az ötven darab, egyenként 500 dollárt érő órát ugyanis még a vb kezdete előtt valaki ellopta. A svájci Tissot cég nagyvonalúan oldotta meg a problémát, új órákat küldött Finnországba, de már a gravírozás nélkül.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?