Fináléban a Honvéd

Budapest.

Budapest. A vízilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének első mérkőzésén a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában a Honvéd hosszabbításban 9:8 (2:0, 1:4, 3:1, 1:2 – 1:1, 1:0; gólszerzők: Kiss 4, Takács 2, Bereczki, Molnár, Biros, illetve Rath, Silipo 2-2, Postiglione, Steinmetz, Lisi, Jerisov) arányban verte a Posillipo Napolit, s ezzel bejutott a ma esti (19.00) fináléba.

Kitűnően kezdett a Honvéd, de 2:0-ás előnye a 2. játékrész végére „elolvadt”, sőt: az olaszok nemcsak egyenlítettek, hanem a vezetést is kiharcolták. A folytatásban is hasonlóan kiegyenlített volt a küzdelem, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett egy-egy góllal. A hajrára 8:8-as döntetlen alakult ki, s ezt követte a kétszer 3 perces hosszabbítás. Ennek első felében 1-1 találat esett, a befejezés előtt 8 mp-cel azonban a szenzációsan játszó Kiss negyedik góljával kiharcolta a hazai csapat döntőbe jutását. A másik ágon: Olympiakosz Pireusz–JUG Dubrovnik 8:5.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?