Fieber a DAC-ot választotta

Dunaszerdahely/Bacsfa. A két csallóközi II. ligás labdarúgócsapat közül Fieber Péter a DAC-ot választotta. A tegnapi edzést még Vladimír Kinier irányította, az új szakvezető várhatóan a mai, a Púchov B elleni dubnicai előkészületi mérkőzésen mutatkozik be.

Dunaszerdahely/Bacsfa. A két csallóközi II. ligás labdarúgócsapat közül Fieber Péter a DAC-ot választotta. A tegnapi edzést még Vladimír Kinier irányította, az új szakvezető várhatóan a mai, a Púchov B elleni dubnicai előkészületi mérkőzésen mutatkozik be. A negyvenéves edző szóban már megegyezett a dunaszerdahelyi vezetőkkel, s a napokban aláírják a szerződést is.

„Sokáig tépelődtem, míg igent mondtam a DAC ajánlatára. Döntésemben az is közrejátszott, hogy játékos-pályafutásom legszebb idő-szakát töltöttem a sárga-kékeknél, és az önkormányzat maximális támogatásáról biztosított. Nehéz tavasz előtt állunk, egy biztos, alaposan meg kell erősíteni a keretet” – mondta lapunknak Fieber Péter.

A bacsfaiak érthetően neheztelnek az egykori válogatott balhátvédre, aki az utóbbi időben rendre megjelent csapatuk edzésein. „Alaposan csalódtunk Fieberben. Két hétig járt hozzánk, de egyszer sem öltözött át, s egy gyakorlást sem vezetett le. Legalább szólhatott volna, hogy megkeresték a dunaszerdahelyiek” – szögezte le Albert Gyula klubelnök. Megtudtuk, hárman pályáznak az edzői posztra, s várhatóan ma kiderül, ki nyeri el a vezérkar bizalmát. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?