Fernyák István válogatott birkózóval

Maholnap elkezdődik az olimpia. Készen áll a küzdelmekre?
Több lépésből állt a felké-szülés. Három hetet Kubában edzettünk, ahol több ország birkózója készült, így minden súlycsoportban volt megfelelő edzőpartner, birkózhattam kedvemre.

Maholnap elkezdődik az olimpia. Készen áll a küzdelmekre?

Több lépésből állt a felké-szülés. Három hetet Kubában edzettünk, ahol több ország birkózója készült, így minden súlycsoportban volt megfelelő edzőpartner, birkózhattam kedvemre. Majd két hétre Lengyelországba vonultunk, ahol orosz versenyzőkkel közösen próbáltunk még javítani teljesítményünkön. Biztosan nem a felkészülésen fog múlni a sikeres olimpiai szereplés.

Közben volt egy verseny Kalinyingrádban.

Tizenöt ország részvételével zajlott a küzdelem. Ez volt az egyetlen komolyabb megmérettetésem Athén előtt. Nem a legrangosabb mezőny jött itt össze, de jó főpróbának bizonyult. A második hely a felké-szülés hajrájában mindenképpen jó eredmény.

Milyen helyezéssel lenne elégedett az olimpián?

Természetesen éremmel, de az első hat hely valamelyike sem lenne rossz. Erőnlétileg teljesen rendben vagyok. A legfontosabb, hogy elégedett legyek saját teljesítményemmel, hogy érezzem: mindent beleadtam a szőnyegen, nem maradtak tartalékaim.

Figyeli a lehetséges ellenfeleket?

Nem, másokkal nem foglalkozom. Csak magamra összpontosítok. (kr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?