Félénk vendégek

Pozsony. Új seprű jól seper – tartja a mondás. Jozef Barmoš másodszor ült a sárga–feketék edzői kispadján, és az Inter második győzelmét aratta, szombaton biztosan nyert a sereghajtó kassaiak ellen.

Pozsony. Új seprű jól seper – tartja a mondás. Jozef Barmoš másodszor ült a sárga–feketék edzői kispadján, és az Inter második győzelmét aratta, szombaton biztosan nyert a sereghajtó kassaiak ellen. Ráadásul csak tegnapelőtt „tavaszodott ki“ a pasien-kyi stadionban, a bajnok a negyedik meccsen tudott hazai pályán győzni. Előzőleg mindhárom meccsét elvesztette – Bubenko edző vezetésével.

Rögtön támadólag léptek fel a vendéglátók, az 5. percben az ex-kassai Opršal lőtt kap- mellé. Nem sokkal később a 19 éves Čech pontos beívelése után Kratochvíl a tétlenkedő kassai védők között fejjel talált a hálóba. Utána a mezőnyben szépen kezdtek kombinálni a vendégek, elsősorban a Zvara-Urban kettős, de csak az ellenfél tizenatosáig jutottak. A hideg időben nem volt valami öldöklő az iram, a játék sem melengette a fagyoskodó nézők szívét (tavasszal először volt ezren aluli a nézőszám), mindössze Dzúrik lendületes előretörése váltott ki tapsot. Fél óra eltelte után Urban célozta meg Hýll kapuját, ez volt a kelet-szlovákiaiak egyetlen próbálkozása az első félidőben. Micsovics látványos átadása után született a hazaiak második gólja, a jugoszláv idegenlégiós nagyszerű labdával ugratta ki Dzúrikot, aki könnyedén növelte csapata előnyét. Fordulás után a sárga-feketék megerőltetés nélkül, játszadozva tartották előnyüket, amit többször is növelhették volna, Micsovics és Czinege szalasztott el lehetőségeket. A „tigrisek“ legnagyobb helyzete az 55. percben adódott: Lelkeš ideális helyzetből a kap- fölé küldte a labdát. A kassaiak félénken, bátortalanul futballoztak, döcögött a csapatjátékuk, látszott rajtuk, hogy idő kell, amíg összerázódik az együttes. De hát a vereségek és az utolsó hely nyomasztólag hat a labdarúgók pszichikájára. (T.V.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?