Fél évig Fernandez nélkül az Atlético Madrid

Madrid |

<p><span id="ctl05_lbLead">Fél évre harcképtelenné vált Augusto Fernandez, az idén Bajnokok Ligája-döntős Atlético Madrid argentin labdarúgója.</span></p><div>&nbsp;</div>

A 30 éves középpályás vasárnap a Deportivo La Coruna ellen 1-0-ra megnyert bajnokin szenvedett egy ütközés után súlyos térdsérülést. Könnyek között, hordágyon hagyta el a pályát, és az első orvosi diagnózis keresztszalag-szakadást állapított meg, így hamarosan műtéten esik át.

A 35. percben lecserélt Jose Maria Gimenez ugyanakkor csak kisebb lábsérülést szenvedett, rá két hét múlva már számíthat Diego Simeone vezetőedző.

Az argentin tréner ezzel együtt határozott kiállást vár tanítványaitól szerdán a Bayern München elleni hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésen:

"Eszünk egy tányér tésztát és egy pudingot, alszunk egy jót, edzünk, szerdán pedig jól játszunk. Nem keressük a kifogásokat" - közölte Simeone.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?