Evés közben jön meg az étvágy

Tizenegy mérkőzésen nem talált legyőzőre a listavezető lopéri gárda. Egészen szombatig. Az újonc bacsfaiak Paldan edző menesztése után felszabadultabban, görcsösség nélkül futballoznak: két hete a kassai 1.

Tizenegy mérkőzésen nem talált legyőzőre a listavezető lopéri gárda. Egészen szombatig. Az újonc bacsfaiak Paldan edző menesztése után felszabadultabban, görcsösség nélkül futballoznak: két hete a kassai 1.FC-t ütötték ki (4:0), ezen a hétvégén pedig a továbbjutás egyik esélyeseként emlegetett Podbrezová otthonában győztek, megszakítva annak impozáns veretlenségi sorozatát. A mérkőzést követően Albert Tamást, a bacsfaiak csapatkapitányát kerestük meg.

Három pontot szerezni az éllovas otthonában – egy újonc részéről ez mindenképpen bravúr.

Megpróbáltunk olyan taktikával játszani, amivel semlegesíthetnénk az ellenfél legveszélyesebb fegyvereit. Tudtuk, hogy magas, jól fejelő csatáraik vannak, ezért kitoltuk a védelmünket, igyekeztünk azonnal letámadni őket. Aztán ahogy telt az idő, és helyzetekig sem nagyon jutottak, egyre idegesebekké, ingerültebbekké váltak a hazaiak, olyannyira, hogy néha kifejezetten durva, alattomos szabálytalanságokkal próbáltak megfélemlíteni bennünket. Volt mit csinálnunk, hogy ne reagáljunk hasonlóképpen. A legrosszabbul Puchner járt, őt Pelegrin ütötte meg, könyökkel az arcába vágott, és végül a breznói kórházba kellett vinni a meccs után, ahol két öltéssel varrták össze a sebet.

A hazaiak közül a csapatkapitány Chudík nem is játszotta végig a találkozót, Ihringová játékvezető a 68. percben kiállította.

Várható volt a kiállítása, mert már a mérkőzés elejétől folyamatosan cukkolta a bírót, belefoglalva azt is, hogy nő, és persze végig nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket használt, majd egy ártalmatlan szabálytalanságnál túlságosan is elragadtatta magát, úgyhogy egyből piros lapot kapott.

Hogyan született a mindent eldöntő találat?

Szíjjártó Laci szerzett labdát hátul, hosszan indította Tomčákot, aki a 25 méterről emelt a kapuba a rossz ütemben kimozduló kapus fölött.

Szombaton a Ličartovce következik: egy újabb bajnokesélyes.

Mi pedig újra győzni szeretnénk. Szombaton is, és egy hétre rá a DAC ellen is. Ha ezen a két meccsen hat pontot szerzünk, akkor mindenképpen elégedettek leszünk az őszi idénnyel.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?