Európa Liga – Oroszországban a Manchester United

<div>Az orosz Rosztov vendégeként lép pályára a labdarúgó Európa Liga egyik favoritjának tartott Manchester United a nyolcaddöntő első mérkőzésén.</div>

Az angol csapat trénere, José Mourinho azt mondta, csak akkor kezdenek el igazán komolyan gondolni az EL-re, ha sikerül elbúcsúzatniuk az orosz gárdát is, s ezzel bejutnak a negyeddöntőbe.Az MU jelenleg hatodik a Premier League-ben, három pontra van a már Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helytől. Az Angol Ligakupát megnyerte, ezzel biztosította, hogy a következő idényben is indulhasson az EL-ben. Mourinho azt mondta, az elsődleges cél az, hogy minél előrébb végezzenek a tabellán, bár az EL-győzelem automatikus helyet jelentene a BL-ben. A legjobb 16 között egy belga és egy német párharcra is sor kerül, a Gent a Genkkel, a Schalke 04 pedig a Borussia Mönchengladbachhal játszik, és várhatóan nagy érdeklődés övezi a francia bajnokság negyedik és az olasz pontvadászat második helyezettje, az Olympique Lyon és az AS Roma összecsapását is. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?