Európa Liga - kétgólos hátrányba került a Győr

Győr |

<p>A Győri ETO FC hazai pályán 2-0-ás vereséget szenvedett a horvát Dinamo Zagreb csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa Liga-selejtező utolsó, 4. fordulójának első mérkőzésén.</p>

A vendégek mindkét gólját Ante Rukavina szerezte a 19., illetve a 28. percben, s ezzel a magyar bajnoki bronzérmes szinte reménytelen helyzetből várja a jövő csütörtöki, zágrábi visszavágót.

Európa Liga-selejtező, 4. (utolsó) forduló, 1. mérkőzés:
Győri ETO FC-Dinamo Zagreb (horvát) 0-2 (0-2)
---------------------------------------------
Győr, 8500 néző, v.: Studer (svájci)
gólszerző: Rukavina (19., 28.)
sárga lap: Pilibaitis (21.), Djordjevic (52.), Trajkovic (86.), Szabó O. (90.), illetve Simonic (77.)

Győri ETO FC:
-------------
Stevanovic - Tokody, Djordjevic, Fehér Z., Szabó O. - Ceolin, Copa (Bouguerra, 53.), Pilibaitis (Trajkovic, 78.), Dinjar (Ji-Paraná, 35.), Koltai - Aleksidze

Dinamo Zagreb:
--------------
Loncaric - Ursalho, Cufre, Biscan, Ibanez - Araujo (Ademi, 87.), Calello, Badelj, Morales (Mersanic, 56.) - Sammir, Rukavina (Simonic, 76.)

Az első félidőben végig a Dinamo irányította a játékot, az ETO két védelmi hibáját kihasználva elég gyorsan kétgólos vezetésre tett szert. A Győr az első 45 percben alig-alig veszélyeztette a horvátok kapuját.
A szünet után az ETO Ji-Paraná révén kapufát ért el, majd Ceolin próbálkozását mentették a gólvonalról a horvát védők, gólt azonban nem sikerült elérnie a zöld-fehér csapatnak. A vendégek előtt is adódtak helyzetek, az eredmény azonban már nem változott a mérkőzés végéig.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?