Európa-liga – Az FTC vezetőedzője szerint apró hibák döntöttek

Pascal Jansen

Pascal Jansen, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint apró hibák döntötték el az Anderlecht elleni szerdai Európa-liga mérkőzést, amelyet együttese 2–1-re elvesztett.

A holland szakember a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elmondta, az első félidőben kiegyenlített küzdelem zajlott a pályán, játékosaiból azonban hiányzott az elszántság, ami a támadások gyengébb befejezését eredményezte. 

A tréner kiemelte, a második félidőben más taktikára váltott az Anderlecht, de ezt a játékosai alapvetően jól reagálták le, azonban két hibából két gólt szerzett az ellenfél, ami alapvetően változtatta meg a mérkőzés dinamikáját. 

„Ahogyan azt a dániai meccsünk után már elmondtam, ezen a szinten minden apró hibát megbüntetnek az ellenfelek” – nyilatkozta Pascal Jansen, aki szerint miután emberelőnybe került csapata, sikerült veszélyesebben futballoznia és gólt szereznie, de az utolsó percekben a rivális sok apró szabálytalansággal zökkentette őket ki a ritmusból. 

„Nem tartunk még ott, ahol szeretnénk. Folyamatosan dolgoznunk kell, hogy lépésről lépésre haladjunk az úton” – jegyezte meg az FTC trénere. 

A Ferencváros – amely története során először kapott ki belga csapattól az európai kupaporondon – jövő csütörtökön az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur együttesét fogadja a Groupama Arénában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?