Esélyes magyarok

Tata. Tegnap délelőtt elutazott Tuzlára a magyar női kézilabda-válogatott, amely ma 17 órakor Bosznia-Hercegovina együttesével találkozik világbajnoki selejtezőn. Nem tartott a csapattal a kapus Petróczi Viktória és az irányító Görbicz Anita.

Tata. Tegnap délelőtt elutazott Tuzlára a magyar női kézilabda-válogatott, amely ma 17 órakor Bosznia-Hercegovina együttesével találkozik világbajnoki selejtezőn. Nem tartott a csapattal a kapus Petróczi Viktória és az irányító Görbicz Anita. Mocsai Lajos szövetségi kapitány azonban rájuk is számít a jövőben, mindketten részt vesznek majd a május 31-én esedékes visszavágó előtti újabb közös felkészülésben. „Nem sokat tudunk leendő ellenfelünkről, ritkán játszanak válogatott meccset. Szvetlana Kiticstől kaptunk róluk információkat, s az egykori világklasszis szerint a bosnyákok nagyon készülnek ellenünk, s meglepetést is ígértek” – mondta Mocsai Lajos. A magyarok számára bíztató, hogy a honosításra váró szerb játékosok még nem kaptak zöld utat. Idegenben is Farkasék az esélyesek. A párharc győztese vesz részt a december 1. és 14. között sorra kerülő horvátországi vb-n, ahol az első öt helyezett olimpiai indulási jogot szerez. A magyar keret – kapusok: Pálinger Katalin (Dunaferr), Fekete Csilla (Cornexi); mezőnyjátékosok: Ferling Bernadett, Szrnka Hortenzia, Pigniczki Krisztina, Kindl Gabriella, Bohus Bea, Nagy Ivett (Dunaferr), Kirsner Erika, Farkas Ágnes, Siti Eszter, Tóth Tímea (Herz-FTC), Mehlmann Ibolya, Lovász Zsuzsanna (Győr), Németh Helga, Kulcsár Anita (Cornexi).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?