Értékes döntetlen

Brünn. Tegnap kora este a morvaországi városban játszott előkészületi meccset a világbajnokságra készülő két válogatott (az ezt megelőző olmützi és turócszentmártoni találkozót a csehek nyerték).

Brünn. Tegnap kora este a morvaországi városban játszott előkészületi meccset a világbajnokságra készülő két válogatott (az ezt megelőző olmützi és turócszentmártoni találkozót a csehek nyerték). A gól nélküli első harmadot követően a szlovákok kétszer is vezetést szereztek (1:0, 2:1), ám a hazaiak csakhamar fordítottak. Felettébb érdekes volt az utolsó húsz perc, a csehek kétszer is előnybe kerültek, mégsem tudtak nyerni! A hajrában már mindkét gárda nagyon ügyelt arra, nehogy gólt kapjon. A szlovákok az április 26-án kezdődő vb előtt még két előkészületi mérkőzést játszanak Svájcban. Gólütők: Pivko (33., 48.), Marušák (42.), Vlasák (45.), illetve Tomík (30., 45.), Rób. Petrovický (39.), Uram (51.). A találkozót 7000 néző előtt a német Lichtnecker vezette. Kiállítások 3:3; gól emberelőnyből 1:1. Harmadok 0:0, 1:2, 3:2. CSEHORSZÁG: Salfický– Sýkora, Slavík, Židlický, Nikolov, Marušák, Gureň, Kuboš, Černošek– Vůjtek, Patera, Mar. Procházka– Ujčík, Čajánek, Vlasák–Balaštík, Leška, Pivko–Hruška, Vorel, Mil. Procházka. SZLOVÁKIA: Staňa– Čierny, Bača, Lintner, Milo, Rich. Pavlikovský, Štrbák, Hecl, Tabaček– Pardavý, Pucher, Uram–Petrovický, Rast. Pavlikovský, Špilár– Somík, Hlinka, Tomík–Kropáč, Hurtaj, Sabol. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?