Erősítettek a kassaiak

Pozsony. Ma rendezik a labdarúgó Szuperliga 21. fordulójának mérkőzéseit. A legnagyobb érdeklődés a Slovan zsolnai vendégjátékát előzi meg. Kassán lépnek pályára a ligetiek, akik nem titkolják, a két hazai döntetlen után feltétlenül nyerni akarnak.

A kassaiak egyik új szerzeménye, Lelkeš (a labdával) jó teljesítményt nyújtott az első két tavaszi mérkőzésenBerenhaut Róbert felvétele Optimista hangulatban várják Zsolnán a Slovant, nem csoda, a listavezető jó formában kezdte a tavaszi idényt: (Dubnica 1:0, Petržalka 1:1). „Az égszínkékekkel mindig küzdelmes mérkőzéseket vívunk, beismerem, kicsit tartunk az összecsapástól, de nem félünk Peckóéktól. Remélem, szurkolóink hathatós támogatásával megnyerjük ezt a fontos összecsapást. Ha futballistáink olyan teljesítményt nyújtanak, mint legutóbb, az Artmedia-stadionban, akkor nem lehet baj.” – mondta Karol Belaník menedzser.

„Rendkívül nehéz kilencven perc előtt állunk, a zsolniak már több ízben bebizonyították, hogy nem véletlenül állnak a tabella élén. Alaposan feltérképeztük őket, tudjuk, mire számíthatunk. Az igazat megvallva, a döntetlennel kiegyeznénk” – jelentette ki Ján Švehlík, a Slovan vezetőedzője. Még egy hír a pozsonyiak háza tájáról: Róbert Vittek műtétje után a napokban elkezdhette a tréningeket, ám leghamarabb két-három hét múlva juthat szóhoz a kezdőcsapatban. Ősszel gól nélkül zárult a két együttes zsolnai találkozója, a téglamezei visszavágón 3:2-es vendégsiker született.

Három labdarúgóval is erősítettek a hét közban a bennmaradásért küzdő kassaiak. Leigazolták a trencséni Eduard Mydliart, a szenci Tomáš Novotnýt, és a ligeti Tomáš Záreczkyt. Érdekes, a 32 esztendős Mydliar esete (korábban Rózsahegyen és a Petržalka csapatában futballozott). A rutinos csatár az Ozeta Dukla egyik edzésén megsértődött azon, hogy jóval fiatalabb társa túlságosan keményen szerelte. Ezért ököllel vett elégtételt. Klubja azonnal szabadlistára tette, s ezután került a keletiekhez.

Fogadkoznak az FC Košice háza táján, hogy meglepik az esélyes ligetieket. „Minden pontra szükségünk van, remélem, az új szerzemények igazolják az elvárásokat. Egy biztos, végig hajtjuk a kilencven percet, s majd elválik, hogy ez mire lesz elegendő.” – nyilatkozta Erik Bogdanovský szakvezető.

A bajnok Inter a púchovi gárdát fogadja, mindkét csapatban négy sárga lap miatt egy-egy kulcsember hiányzik majd. A hazaiaknál Dzúrik, a vendégeknél a góllövőlistát 11 találattal vezető Perniš játékára nem számíthat a szakvezetés. „Hazai pályán csak a győzelem az elfogadható, nem akarunk leszakadni az éllovastól, így győznünk kell” – mondta lapunknak Gáspár József, a sárga-feketék védője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?