EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Harmadik mérkőzését is megnyerte a Világligában a magyar vízilabda-válogatott: Horvátország– Magyarország 8:12 (3:4, 1:1, 1:2, 3:5). A tegnap esti meccs lapzárta után ért véget. A B-csoport további találkozói: USA– Oroszország 5:6 és 9:8.

Harmadik mérkőzését is megnyerte a Világligában a magyar vízilabda-válogatott: Horvátország– Magyarország 8:12 (3:4, 1:1, 1:2, 3:5). A tegnap esti meccs lapzárta után ért véget. A B-csoport további találkozói: USA– Oroszország 5:6 és 9:8.

Annus Adrián nyert, Kiss Balázs a harmadik helyen végzett a görögországi Rethimnóban rendezett atlétikai verseny kalapácsvetésében.

Az osztrák labdarúgó Szuper Kupában: Grazer AK–Sturm Graz 3:0. A Sturmban Szabics Imre a 63. percig játszott, Juraj Czinege (GAK) nem léphetett pályára, mert klubja még nem rendezte átigazolási adósságait.

A cseh Tomáš Enge nyerte a Forma–3000-es autós nemzetközi bajnokság hetedik futamát Silverstone-ban, ezzel kilenc pontra megközelítette az összetettben vezető, a Brit Nagydíjon második francia Sebastien Bourdais-t.

Lékó Péter sötéttel döntetlent játszott az angol Michael Adamsszel a 300 ezer euró összdíjazású dortmundi sakktorna nyitófordulójában.

Remek versenyzéssel a Máthé Vivien, Sasvári Éva, Kling Réka összeállítású magyar együttes győzött váltóban a budapesti junior öttusa Európa-bajnokságon.

A férfiaknál a spanyol Ivan Rana, a nőknél pedig a belga Kathleen Smet nyerte a győri triatlon Európa-bajnokságot. Kuttor Csaba feladta, Varga Szabolcs 23.; Molnár Erika 15. lett. A férfiak csapatversenye a csehek, a nőké a németek sikerével végződött.

Roman Meduna az igen előkelő negyedik helyen végzett a dortmundi Német Nagydíj nemzetközi kötöttfogású birkózóviadalon.

A labdarúgó Intertotó Kupa 2. fordulójának (első meccsek) érdekesebb eredményei: Teplice– Santa Clara 5:1, Staré Město– Helsingborg 4:0, Torino–Bregenz 1:0, Coleraine–Troyes 1:2, Fulham–Valkeakoski 0:0, Tilburg–St. Gallen 1:0, 1860 München–Boriszov 0:1, Stuttgart–Lokeren 2:0.

Előkészületi labdarúgó-mérkőzésen: Újpest–Petržalka 2:2 (0:1), Böőr (63.), Poljakovics (83.), ill. Šoltis (38.), Medveď (57.).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?