EREDMÉNYEK–ESEMÉNYEK

- Három aranyérmet nyert a csehországi Haviřovban zajló junior súlyemelő világbajnokságon Likerecz Gyöngyi. A magyar lány a 75 kilósok között ráadásul lökésben 143 kg-mal felnőtt világcsúcsot állított fel.

- Három aranyérmet nyert a csehországi Haviřovban zajló junior súlyemelő világbajnokságon Likerecz Gyöngyi. A magyar lány a 75 kilósok között ráadásul lökésben 143 kg-mal felnőtt világcsúcsot állított fel.- Elsőként a magyarországi labdarúgó klubok közül a Ferencváros „rendezte be” internetes áruházát, amelyben összesen 51 emléktárgy közül választhatnak a szurkolók. Az on-line üzletet a http://www.FTC. h- címen lehet felkeresni.- Branislav Jánoš volt szlovák válogatott jégkorongozó egyéves szer-zőést kötött az exbajnok Zvolen csapatával.- Visszatért a prágai Sparta labdarúgócsapatába Petr Kouba. A 33 éves tapasztalt hálóőr 1996-ban a cseh válogatott sikeres Eb-szereplése után távozott a letnái klubból.

- A doppingvétséggel vádolt Massimiliano Rosolino rágalmazás miatt beperli a La Republica című olasz napilapot. Az olimpiai bajnok úszó ügyvédje szerint az újság rosszhiszeműen járt el, amikor azt közölte, hogy a versenyző szerepel azon a listán, amelyet egy korábban tiltott szerekkel kereskedő személy vallomása alapján állítottak össze.- Az idei nyarat is az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokságban tölti Slobodanka Tuvic, a Pécsi VSK jugoszláv légiósa. - Csalás, sikkasztás, hűtlen kezelés és a hitelezők megtévesztése vádjával letartóztatták Robert Hochstafflt az osztrák bajnok Tirol Insbruck labdarúgó csapatának menedzserét.- Mégsem veti magát alá egy újabb műtétnek Michael Jordan, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság szupersztárja. A Washington 39 éves bedobója jobb térdét februárban műtötték, s emiatt csak 60 mérkőzésen léphetett pályára az idény során. - Egy évre az athéni Panionisz labdarúgó csapatának kispadjára ül Jozef Bubenko. A pozsonyi Inter volt edzője tegnap írta alá szerződését Görögországba.- További öt évig az AS Roma labdarúgója lesz Christian Panucci, aki korábban vendégjátékosként szerepelt az olasz klubban.- Nemzetközi karateversenyt rendeztek a pozsonyi Mladosť sportcsarnokban: a 16-18 éves fiúk kata versenyében Kocsis Lajos, a Duslo Šaľa karatékája győzött.- A KENO 10 keddi nyerőszámai: 1, 3, 14, 20, 23, 24, 31, 40, 46, 48, 51, 53, 54, 55, 61, 67, 68, 70, 74, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?