EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Egymillió koronás jutalmat kapnak a bennmaradásért a szuperligás Dubnica labdarúgói. Az őszi idény után sereghajtó máriatölgyesiek sokat köszönhetnek az új edzőnek, Stanislav Grigának.
Martina Moravcová kétéves szponzori szerződést kötött az ING Group pénzügyi társasággal.

Egymillió koronás jutalmat kapnak a bennmaradásért a szuperligás Dubnica labdarúgói. Az őszi idény után sereghajtó máriatölgyesiek sokat köszönhetnek az új edzőnek, Stanislav Grigának.

Martina Moravcová kétéves szponzori szerződést kötött az ING Group pénzügyi társasággal. Az összegről egyik fél sem nyilatkozott!

Nem apjuk nyomdokain elindulva szeretnének sportsikereket elérni a rúdugró legenda Szergej Bubka fiai: a 15 éves Szergej és két évvel idősebb bátyja az atlétika helyett a teniszt választotta.

A labdarúgó klubvilágranglista élmezőnye: 1. Real Madrid 343, 2. Leverkusen 304, 3. Bayern München 286, ... 131. Inter Bratislava 100,5 pont.

A Bayer Leverkusen szerződtette Jan Šimákot, a Hannover labdarúgócsapatától. A Bajnokok Ligája-döntős német együttes 6 millió eurót fizetett a 23 éves cseh középpályásért, aki öt évre írt alá.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rájátszásában, a Keleti Főcsoport 4. döntőjén: Boston–New Jersey 92:94. A négy győzelemig tartó párharc állása 2:2.

Ron Dennis csapatfőnök szerint a McLaren-Mercedes következő futamgyőzelmét a Forma–1-es Magyar Nagydíjon arathatja, augusztus 18-án.

A KENO 10 keddi nyerőszámai: 1, 3, 12, 23, 24, 25, 34, 42, 48, 55, 56, 59, 60, 63, 66, 70, 72, 73, 75, 76.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?