EREDMÉNYEK ESEMÉNYEK

Argentína nyerte Düsseldorfban a férfi teniszcsapatok Világ Kupáját, miután a döntoben 2:0-ra legyozte Oroszországot.

Aranyérmes lett a magyar noi váltó (Szomjas Borbála, Góg Anikó, Csomor Erika) a németországi Zeitzben rendezett duatlon Európa-bajnokságon. A nok versenyében Csomor gyozött, a szlovák Kurjaeková 12.

Argentína nyerte Düsseldorfban a férfi teniszcsapatok Világ Kupáját, miután a döntoben 2:0-ra legyozte Oroszországot.

Aranyérmes lett a magyar noi váltó (Szomjas Borbála, Góg Anikó, Csomor Erika) a németországi Zeitzben rendezett duatlon Európa-bajnokságon. A nok versenyében Csomor gyozött, a szlovák Kurjaeková 12. lett.u Teniszdöntok – férfiak, St. Pölten: Lapentti (ecuadori)–Vicente (spanyol) 7:5, 6:4; nok, Strasbourg: Farina-Elia (olasz)–Dokics (jugoszláv) 6:4, 3:6, 6:3.

Spanyolország nyerte Szombathelyen a 27. Savaria Kupa nemzetközi noi röplabdatornát. A zárónapon: Görögország–Magyarország 3:1, Spanyolország–Szlovákia 3:2. A torna végeredménye: 1. Spanyolország 6, 2. Görögország 5, 3. Magyarország 4, 4. Szlovákia 3 pont.

Tíz olimpiai bajnokot nevezett új keretébe Kemény Dénes, a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya: Szécsi, Kovács Z.–Vári, Steinmetz B., Fodor, Biros, Katonás, Vindisch, Kásás, Varga D., Nyéki, Székely, Kiss G., Kiss Cs., Madaras, Benedek, Molnár T., Bárány, Steinmetz Á.

Mincza Ildikó gyozött a malagai noi párbajtor Világ Kupa-versenyen. A döntoben a világ- és olimpiai bajnok francia Laura Flessel-Colovic ellen nyert 15:13-ra. Tóth Hajnalka a 6. helyen végzett.

Tyler Hamilton, amerikai bringás nyerte a Giro d Italia olasz kerékpáros körverseny 14. szakaszát, miután a legjobb idot érte el a Numanóban rendezett 30 km-es idofutamban. Az élen változatlanul a német Heppner kerekezik.

Nemcsik Zsolt ezüstérmes lett a bostoni kard Világ Kupa-versenyen. A döntoben a sydneyi olimpia gyoztesétol, a román Mihai Covaliutól kapott ki.

Kettos kenyai siker született a Wheelingben rendezett 20 km-es utcai futóversenyen: a noknél Asiba, a férfiaknál Mogaka gyozött.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?