EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

- Ma 17 órakor az Inter–Žilina mérkőzéssel (élőben közvetíti a JOJ Televízió) kezdődik a labdarúgó Mars Szuperliga 33. fordulója.- Francia nemzetközi teniszbajnokság, női selejtező, 2. forduló: Kuti Kis–Golovin (francia) 6:4, 6:2; Kapros–Klaschka (német) 6:0, 6:3; Llagostera (spanyol)–Nagy 1:6, 6:4, 6:4.

- Ma 17 órakor az Inter–Žilina mérkőzéssel (élőben közvetíti a JOJ Televízió) kezdődik a labdarúgó Mars Szuperliga 33. fordulója.- Francia nemzetközi teniszbajnokság, női selejtező, 2. forduló: Kuti Kis–Golovin (francia) 6:4, 6:2; Kapros–Klaschka (német) 6:0, 6:3; Llagostera (spanyol)–Nagy 1:6, 6:4, 6:4.- Jacques Rogge, a NOB elnöke a malajziai Kuala Lumpurban találkozott František Chmelár SOV-elnökkel és Martin Benko SOV-főtitkárral.- Összesen hetvenöt mérkőzést közvetít a Szlovák Televízió a közelgő labdarúgó világbajnokságról: negyvenháromszor élőben, harminckétszer felvételről láthatjuk a találkozókat, melyeket majd többnyire a pozsonyi stúdióból kommentálnak.- Gilberto Simoni olasz bringás győzött a Giro d?Italia tegnapi, 11. szakaszán, amely 136 km-n át Beneventóból Campitella Matesebe vezetett. Az összetettben a német Jens Heppner megőrizte elsőségét. - Likér Péter komáromi kajakos is indul a hétvégi, poznani Világ Kupa-viadalon. Szlovákiát ezúttal a juniorok képviselik, mert a felnőttek kötelező válogatón vesznek részt Zelená vodán.- Két mérkőzéssel folytatódott a hongkongi nemzetközi labdarúgótorna: Dél-Afrikai Köztársaság–Törökország 2:0, Skócia– Hongkong 4:0. Az állás 2 forduló után: 1. Dél-Afrikai Köztársaság 6, 2. Skócia 3, 3. Törökország 3, 4. Hongkong 0 pont. - Lékó Péter világossal győzött a lengyel Kraszenkow ellen az esseni sakktorna 6. fordulójában, és az orosz Zvjagincsevvel holtversenyben vezeti a mezőnyt.- Férfi teniszcsapatok Világ Kupája Düsseldorfban, kék csoport, 2. forduló: Nagy-Britannia–Németország 2:1, Oroszország–Spanyolország 2.1.- Negyedik lett Magyarország férfi tekeválogatottja az eszéki világbajnokságon, Szlovákia a tizenegyedik helyet szerezte meg. - Előkészületi labdarúgó-mér-kőzések: Norvégia–Izland 1:1, Argentína–Kashima Antlers (japán klubcsapat) 5:1, Szenegal–Ecuador 1:0, Gamba Oszaka (japán)–Tunézia 3:0, Spanyolország–Hyundai Ulszan Mipo (dél-koreai) 3:1.- Váratlan sorrendet hozott a Forma–1-es Monacoi Nagydíj csütörtöki két szabadedzése: az olasz Jarno Trulli (Renault) volt a leggyorsabb a skót Alan McNish (Toyota) és David Coulthard (McLaren-Mercedes) előtt. A négyszeres világbajnok, Michael Schumacher (Ferrari) – valószínűleg a vizes pályára való gumikat tesztelte – a negyedik helyen zárt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?