EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

- Tegnap kisorsolták a jégkorong Extraliga 2002/2003-as idényének menetrendjét. A pontvadászat szeptember 8-án kezdődik, a lebonyolítási forma nem változik (az alapszakasz után következik a playoff). A nyitófelvonás műsora: Martin–Žilina, Zvolen–Sp. N. Ves, Košice–Poprad, L. Mikuláš–Slovan, Skalica–Trenčín.

- Tegnap kisorsolták a jégkorong Extraliga 2002/2003-as idényének menetrendjét. A pontvadászat szeptember 8-án kezdődik, a lebonyolítási forma nem változik (az alapszakasz után következik a playoff). A nyitófelvonás műsora: Martin–Žilina, Zvolen–Sp. N. Ves, Košice–Poprad, L. Mikuláš–Slovan, Skalica–Trenčín.- Május 25-én, szombaton (16.30) a nagyabonyi futballpályán a helyi öregfiúk csapata a Ferencváros öregfiúk együttesével játszik hírverő mérkőzést, amely után nagyszabású búcsúi táncmulatság lesz.- Csank János, az NB I-be az elmúlt hét végén visszakerült siófoki futballklub szakvezetője szerződést hosszabbított. A tréner újabb 2 plusz 1 évre kötelezte el magát a Balaton-parti együtteshez. - Tömegbefutó után az ausztrál Robbie McEwen nyerte a Giro dItalia profi kerékpáros körverseny 10., 118 km-es szakaszát az olaszországi Maddaloni és Benevento között. Az összetettben továbbra is a német Jens Heppner áll az élen. - Olekszij Mihajlicsenko lett a múlt hétfőn elhunyt Valerij Lobanovszkij utódja a Dinamo Kijev labdarúgócsapatának kispadján. A 39 éves egykori kitűnőség, aki a világhírű edző tanítványa és segítője volt, az idény végéig kapott megbízatást. - Dominik Hrbatý nem jutott a St. Pöltenben zajló 381 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna negyeddöntőjébe, miután 7:5, 6:4-re kikapott a spanyol Sancheztől - A Mönchengladbach csapatához igazolt Jeff Strasser, az FC Kaiserslautern labdarúgója. A 27 éves luxemburgi hátvéd három idényre kötelezte el magát új klubjához. - Egy mérkőzést játszottak az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rájátszásában: New Jersey–Boston 86:93. A négy győzelemig tartó párharc állása: 1:1.- Három évre a Blackburn futballcsapatához igazolt Andy Todd, a Charlton védője. A klub 750 ezer fontot fizetett a 27 éves játékosért, aki az egykori válogatott Colin Todd fia. - A ŠPORTKA 21. heti nyerőszámai (szerdai sorsolás) – I. húzás: 3, 16, 27, 39, 47, 49; pótszám: 7. II. húzás: 9 16 24 25 31 43; pótszám: 23. LEHETŐSÉG-szám: 297 695. A KENO 10 tegnapi nyerőszámai: 2, 11, 18, 21, 24, 29, 35, 36, 37, 38, 41, 43, 48, 51, 57, 58, 63, 67, 73, 76.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?