Ötöt kapott az éllovas Nagykaposon

nagykaposiak

Rangadóra került sor a hétvégén Nagykaposon. A kelet-szlovákiai JAKO VI. fociliga zempléni csoportjában a 4. forduló után is listavezető, a Bodrogközt képviselő tárkányiak utaztak az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Ung-vidékiek otthonába.

A Városi Stadionban több mint 200 néző várt a mérkőzés kezdetét jelző sípszóra. A nagykaposiak a Petróc elleni (Petrovce nad Laborcom) súlyos vereség után léptek pályára, míg a Tisza-partiak még veretlenek voltak a szezonban.

Dózsicky Gergő, a nagykaposiak vezetőedzője számolt be lapunknak: „Nem számítottunk könnyű mérkőzésre. Az ellenfél eddig elért eredményei igazolják, hogy nem véletlenül állnak az első helyen, tudtuk, hogy nagyon jó teljesítményt kell nyújtani ahhoz, hogy itthon tartsuk a három pontot. Ami pedig a mérkőzést illeti, a 18. percig kellett az első gólra várnunk, amikor egy szögletrúgás után Lukáš Apiar volt eredményes. Örömünk csak körülbelül két percig tartott. A vendégek egy hosszú bedobás után, egy kapu előtti kavarodásból, Kocsis Zoltán révén kiegyenlítettek. A 28. percben Uzsovics Dávid kellemetlen lövését nem sikerült hárítani a vendégek kapusának és újra megszereztük a vezetést. A félidő hajrájában Ján Novák csípett el egy labdát, s növelni tudta előnyünket 3:1-re. A második félidőben tíz főre fogyatkoztunk, ugyanis az egyik belső védőnk, Ľubomír Godarsky megkapta második sárga lapját, így nélküle kellett folytatunk. A tárkányiak a szépítés érdekében nagyobb kockázatot vállaltak, az utolsó tíz percben azonban eldöntöttük a találkozó sorsát. Két gyors ellentámadás végén mindkét esetben Novák volt eredményes, s ezzel beállította az 5:1-es végeredményt. Nagyon örülünk ennek a győzelemnek, mert így továbbra is versenyben vagyunk. Erős ellenfelet sikerült legyőznünk.”

A tárkányiak sportmenedzsere, Szűcs László is megosztotta gondolatait lapunkkal: „Először is gratulálok nagykaposiaknak! Játékuk a sok mozgáson alapult, amit nagyon jól ki tudtak használni. Mi sajnos kissé gyámoltalanul játszottunk, még az emberelőnyünkből sem tudtunk hasznot húzni, és legalább egy döntetlenre hozni a meccset. Remélem, hamar felocsúdunk ebből a vereségből és tanulunk is belőle. Továbbra is bízunk a bajnoki rajt előtt szerződtetett edzőnkben, a Cigándról érkezett Vicicko Lászlóban, aki hamar rendet rak a fejekben, és már a következő fordulóban mi is meg tudjuk örvendeztetni szurkolóinkat, és remélhetőleg továbbra is a tabella élén maradunk.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?