EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Mátyus Jánossal nem hosszabbít szerződést az Energie Cottbus – ezt erősítette meg Renny Gersch, a német labdarúgó Bundesliga élvonalában szereplő klub sajtóreferense. Az már biztos, hogy Sebők Vilmos a következő szezonban is marad, Miriuta Vasile pedig februárban 2003. június 30-ig szóló megállapodást írt alá.

Mátyus Jánossal nem hosszabbít szerződést az Energie Cottbus – ezt erősítette meg Renny Gersch, a német labdarúgó Bundesliga élvonalában szereplő klub sajtóreferense. Az már biztos, hogy Sebők Vilmos a következő szezonban is marad, Miriuta Vasile pedig februárban 2003. június 30-ig szóló megállapodást írt alá.

Máris a BL-döntőbe jutást szerdán kiharcoló Real Madrid vezeti a labdarúgó klubvilágranglistát. A spanyook a 3. helyről jöttek fel, az elmúlt 9 hónapban éllovas Liverpool ugyanakkor két pozíciót visszacsúszott. A BL május 15-i glasgow-i fináléjának másik résztvevője, a Bayer Leverkusen is javított, s már a 4.

Továbbra is Ján Šterbák irányítja a jégkorong Extraligában szereplő poprádi együttest.

Nemzetközi tenisztornák – Mallorca (2. forduló): Hrbatý–Rochus 6:4, 6:4. Hamburg (nyolcaddöntő): Hantuchová–Serna 7:6, 6:3.

A cseh–szlovák ökölvívó Interliga utolsó előtti fordulójában: Vranov–Brno 6:14. A varannóiak az utolsó helyen végeztek.

Az MLSZ elfogadta a 2002/2003-as bajnokságok versenykiírását. Eszerint a 12 csapatos NB I-ben és a kétszer 12 csapatos NB I/B-ben is 32-32 fordulóra kerül sor. Mindkét osztályban először két kört (22 forduló) játszanak, majd két hatos csoportra oszlik a mezőny és további tíz (2x5) mérkőzés következik.

Mirko Jozics, horvát szövetségi kapitány kijelölte a magyarok elleni jövő szerdai, pécsi mérkőzésre készülő keretét. A 18 labdarúgó közül 12-en játszanak külföldön. A meghívottak között van Király Gábor és Dárdai Pál klubtársa, a Hertha BSC-ben szereplő Joszip Simunics.

Előkészületi futballmérkőzésen Kobeban: Japán–Honduras 3:3 (2:3).

Az NBA rájátszásában: Philadelphia–Boston 83:81 – összesítésben 2:2; Seattle–San Antonio 91:79 – 2:2.

A dél-koreai kormány a május 31-i rajtig átvizsgáltatja annak a 49 légitársaságnak a gépeit, amelyek a labdarúgó-világbajnokság alatt is indítanak járatokat az országba.

Az ORIGO értesülése szerint az Újpest labdarúgócsapata csütörtökön szerződést bontott brazil játékosával, Túlióval.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?