EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Megérkezett Kassára Gianni Borriero, az FC Košice futballklub olasz tulajdonosa, ám egyelőre még nem tárgyalt azokkal a helyi vállalkozókkal, akik megvennék a kassai ladarúgó-szakosztályt. A vételár állítólag 20 millió korona.
Egy mérkőzést játszottak a jégkorong Extraligában (49. forduló): L.

Megérkezett Kassára Gianni Borriero, az FC Košice futballklub olasz tulajdonosa, ám egyelőre még nem tárgyalt azokkal a helyi vállalkozókkal, akik megvennék a kassai ladarúgó-szakosztályt. A vételár állítólag 20 millió korona.

Egy mérkőzést játszottak a jégkorong Extraligában (49. forduló): L. Mikuláš–Poprad 4:3 (0:0, 0:0, 3:3 – 1:0), gólütők: Halaj (44. és 46.), Huna (49.), Pleva (64.), ill. Klouda (48.), Paukovček (51.), Frank (55.).

Joachim Björklund 1.,5 millió fontért (2,45 millió euró) a Venezia labdarúgócsapatától a Sunderlandhez igazolt. A 75-szörös svéd válogatott védő – aki korábban a Göteborg, a Glasgow Rangers és a Valencia együttesében is szerepelt – négyéves szerződést kötött az angol klubbal.

Tokióban az 1,2 millió dollár összdíjazású női tenisztorna első fordulójában: Maleeva–Bedáňová 6:4, 6:4; Coetzer–Raymond 7:5, 6:4; Schett–Serna 6:1, 6:3.

Előkészületi futballmeccsek: Nitra–Trenčín 1:4, g.: Bochnovič, ill. Staš 2, Ančic, Fabuš; Senec–Inter 1:2, a vendégek találatait Halenár és Dzúrik szerezte; Žilina–Opava 3:3, Bažík, Varadín és Sninský lőtte a hazaiak góljait; Ružomberok–FC Košice 0:0, Trnava–Púchov 0:0.

Peter Hlinka, a Sturm Graz szlovák labdarúgója tavasszal vendégjátékosként a Ried csapatában futballozik.

Patrick McEnroe, az amerikai teniszválogatott edzője Samprast, Roddickot, Martint, Blake-t és Fish-t nevezte a Szlovákia elleni Davis Kupa-találkozóra (február 8-10.).

A KENO tegnapi nyerőszámai: 2, 5, 9, 19, 20, 25, 28, 32, 37, 47, 49, 50, 52, 55, 61, 64, 68, 72, 73, 79.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?