EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Martina Moravcová 100 pillangón Európa-csúcsot (57,09), az amerikai Ed Moses 200 férfi mellen pedig világrekordot ért el a párizsi rövidpályás úszó VK-viadalon. Moravcová 50 gyorson is első lett.

Martina Moravcová 100 pillangón Európa-csúcsot (57,09), az amerikai Ed Moses 200 férfi mellen pedig világrekordot ért el a párizsi rövidpályás úszó VK-viadalon. Moravcová 50 gyorson is első lett.

A rövidprogram után a világbajnok Marija Butirszkaja áll az élen a nők versenyében a lausanne-i műkorcsolya-Eb-n; Sebestyén Júlia a 10., Zuzana Babiaková a 14., Dorofejev Tamara a 23.

Újabb külföldi labdarúgóval gyarapodott a Ferencváros együttese. A klub – a péntek délutáni ciprusi edzőtáborba való utazás előtt – 2005-ig szóló, három és fél éves szerződést kötött a jugoszláv Dragan Vukmirral.

Ruhpoldingban a francia Raphael Poiree nyerte a férfi sílövő-VK 10 km-es sprintjét, a szlovák Marek Matiaško 22. lett.

Váratlan, 71:64 arányú vereséget szenvedett a Sopron a női kosárlabda Euroliga B-csoportjának 8. fordulójában a gyengébbnek tartott spanyol Valencia otthonában.

Lemondott Asványi László, a Szlovák Vívó Szövetség elnöke. A fővárosi Mladosť és Elán sportcsarnok vezetője döntését munkahelyi elfoglaltságával indokolta..

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján: Charlotte–Philadelphia 88:93, Atlanta–Chicago 91:94, Memphis–Dallas 97:108, San Antonio–Utah 102:98, Portland–Miami 90:92 – hosszabbítás után.

Férfi kézilabda vb-előselejtezőn: Belgium–Magyarország 21:31.

Az NHL legutóbbi játéknapján: Boston–Ottawa 5:2, New Jersey– Rangers 6:4, Philadelphia–Atlanta 6:3, Carolina–Montreal 1:1, St. Louis–Vancouver 5:4, Nashville–Toronto 3:2 – hosszabbítás után, Colorado–Phoenix 3:2 – hosszabbítás után, Calgary–Pittsburgh 4:6, Los Angeles–Buffalo 4:2, San Jose–Islanders 3:2.

Nevio Scala lett a Sahtyor Donyeck labdarúgócsapatának új vezetőedzője. Az ukránok azt remélik, hogy az olasz szakember irányításával megelőzik a pontvadászatban a nagy rivális Dinamo Kijevet.

Stephan Eberharter (osztrák) nyerte a kitzbüheli szuper-óriásműlesikló Világ Kupa-viadalt.

A bajnok pozsonyi Inter labdarúgócsapata tegnap leigazolta Radek Opršalt, az FC Košice hátvédjét.

A KENO pénteki nyerőszámai: 1, 4, 14, 17, 21, 22, 28, 40, 42, 43, 47, 48, 50, 51, 52, 56, 60, 64, 65, 73.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?