EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Kenesei Krisztián, a magyar labdarúgó-válogatott támadója továbbra is a kínai Beijing Hyundai együttesét fogja erősíteni.

Štefan Svitek (Karlsruhe) és Zuzana Žirková (Gambrinus Brno) lett az Év legjobb kosárlabdázója Szlovákiában.

Kenesei Krisztián, a magyar labdarúgó-válogatott támadója továbbra is a kínai Beijing Hyundai együttesét fogja erősíteni.

Štefan Svitek (Karlsruhe) és Zuzana Žirková (Gambrinus Brno) lett az Év legjobb kosárlabdázója Szlovákiában.

A Szpartak Moszkva labdarúgócsapatától való búcsú után visszatért Ausztriába Sáfár Szabolcs, a 14-szeres válogatott kapus, aki a címvédőhöz, a bajnokságban jelenleg is éllovas Austria Wien gárdájához írt alá másfél évre.

A nőknél Protič Krisztina, a férfiaknál pedig az ugyancsak pozsonyi Martin Guttmann nyerte a récsei 5,3 km-es országúti futóversenyt.

Csapatversenyt is rendeznek a 2005-ös, bormiói alpesisí-világbajnokságon – jelentette be tegnap Gianfranco Kasper, a Nemzetközi Sí Szövetség elnöke.

A cseh Ivan Hašek lett a japán labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Visszel Kobe vezetőedzője.

A Davosban zajló Spengler Kupa nemzetközi jégkorongtorna hétvégi eredményei: Davos–Jokerit Helsinki 4:1, Kanada–Krefeld 3:2, Jokerit–Krefeld 4:2, Jaroszlavl (a szlovák Július Šupler az edzője)–Davos 5:2, Krefeld–Jaroszlavl 5:2.

A magyar labdarúgó-válogatott csoportjából az Európa-bajnokságra kijutó lett válogatott Huelvában 1:0 arányban kikapott Andalúzia válogatottjától. A „házigazdák” gólját a Deportivo La Corunában szereplő Tristan szerezte a 20. percben.

Megmaradt a nyolcpontos különbség a skót labdarúgó-bajnokságból kiemelkedő két glasgow-i csapat között, miután a Celtic szombati, Hibernian elleni kiütéses győzelme után az őt üldöző Rangers is nyert az FC Dundee otthonában (2:0).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?