EREDMÉNYEK–ESEMÉNYEK

Daniela Hantuchová továbbjutott a 650 000 dollár összdíjazású filderstadti női tenisztorna második fordulójába, miután két szettben, 6:3, 6:4-re legyőzte az amerikai Lisa Raymondot. A következő fordulóban Hantuchovának a világranglista-vezető belga Kim Clijsters lesz az ellenfele.

Daniela Hantuchová továbbjutott a 650 000 dollár összdíjazású filderstadti női tenisztorna második fordulójába, miután két szettben, 6:3, 6:4-re legyőzte az amerikai Lisa Raymondot. A következő fordulóban Hantuchovának a világranglista-vezető belga Kim Clijsters lesz az ellenfele.

BSkyB tévétársaság eladta 9,9 százalékos részesedését az elsőligás angol futballcsapatból. A vevő állítólag két ír versenyistálló-tulajdonos, J.P. Mcmanus és John Magnier, akiknek eddig is 11,4 százalékuk volt az utóbbi tizenegy évben nyolc hazai bajnokságot nyert Manchester Unitedben. A BSkyB részvényenként 2,39 fontért, összesen 62 millió fontért adta el a részesedését.

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) vagy elfogadja az egységes doppingkódexet, vagy a sportág nem lehet ott az athéni olimpián – jelentette ki Richard Pound, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elnöke a hamiltoni országúti világbajnokság keddi nyitónapján.

Mandula Petra győzelemmel kezdett a 140 ezer dollár összdíjazású taskenti tenisztornán. Mandula–Akugul Amanmuradova (üzbég) 6:4, 7:6.

A 32 éves Alain Boghossian, a franciák 1998-as világbajnok futballistája befejezi pályafutását. A búcsúra tegnap este, a Zinedine Zidane által szervezett Marseille és az 1998-as válogatott jótékony célú gálameccsén kerül sor.

Egy lövöldözés során megsérült Jon Otsemobor, az FC Liverpool labdarúgója. A 20 éves hátvéd két barátjával vasárnap hajnalban a Wonder Bar nevű lokálban iddogált, amikor az egyik vendég pisztolyával – feltehetően véletlenül – fenéken lőtte.

Bozsik Péter lett a Lombard FC Haladás futballcsapatának új edzője. A korábban a Vasasnál és Zalaegerszegen dolgozó szakember Gujdár Sándort váltja a szombathelyi kispadon. Gujdár a továbbiakban pályaedzőként dolgozik majd.

A Spanyol Atlétikai Szövetség kétéves eltiltással sújtotta a márciusban doppingoláson ért Alberto Garciát, s ez azt jelenti, hogy az 5000 m-en fedettpályás Európa-csúcstartó nem lehet ott a jövő évi athéni olimpián.

Lisztes Krisztián csapattársa, a brazil Ailton a szezon végén a Werder Bremen csapatától a Schalke 04 együtteséhez igazol.

A KENÓ keddi nyerőszámai: 2, 4, 6, 9, 13, 18, 31, 41, 47, 51, 54, 63, 64, 65, 66, 68, 71, 72, 73, 78.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?