EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Harmadosztályból igazolhat kapust a Liverpool! Az angol harmadik vonalban szereplő Brentford portását, Paul Smith-t a Liverpoolon kívül a Birmingham City is kinézte magának.

Harmadosztályból igazolhat kapust a Liverpool! Az angol harmadik vonalban szereplő Brentford portását, Paul Smith-t a Liverpoolon kívül a Birmingham City is kinézte magának.

Újabb próbajátékos szerepel a Bolton Wanderersnél, az angolok ezúttal a chilei Jorge Vargast tesztelik, aki legutóbb az olasz Regginában játszott.

Kapros Anikó 6:4, 6:2-re legyőzte a kínai Szun Titan-tiant (Sun Tiantian) és bejutott a nőknél 170 ezer dollár összdíjazású tokiói tenisztorna 2. fordulójába.

Idén már biztosan nem kerül sor a brit Lennox Lewis és az ukrán Vitalij Klicsko profi nehézsúlyú bokszvilágbajnoki címmérkőzésének visszavágójára. Ezt Xavier James, a közvetítési jogokkal rendelkező HBO televíziós csatorna alelnöke jelentette ki.

A Manchester United labdarúgócsapata 22 százalékos nyereségnövekedéssel zárta az elmúlt költségvetési évet. Az angol sztárklub leginkább a Bajnokok Ligája döntő megrendezéséből, illetve reklámbevételeiből tett szert magasabb profitra. A Premier League címvédőjének adózás előtti nyeresége 39,3 millió font.

Hétfőn az olasz bajnokságban is megtörtént az első edzőváltás, négy forduló után az Ancona szerződést bontott Leonardo Menichinivel, helyét Nedo Sonetti foglalta el.

Öt forduló után a spanyol Mallorca menesztette Jaime Pachecót. A tréner utódja Luis Aragonés, vagy José Manuel Esnal lesz. Aragonés vezetésével két éve még a Bajnokok Ligájában szerepelt a Mallorca, Mané pedig 2001-ben UEFA Kupa-döntőt játszott az abszolút kiscsapatnak számító Alavésszel.

Magyarországon kezdi az új idényben szereplését a vb-bronzérmes szlovák jégkorong-válogatott. František Hossa védencei november 6-a és 9-e között hat ország budapesti tornáján indulnak. A résztvevők: Fehéroroszország, Ukrajna, Horvátország, Hollandia, Szlovákia és Magyarország.

Bolgár nemzetközi asztalitenisz-bajnokság, Szófia, döntők, női páros: Ódor, Lovas (szlovákiai, magyarországi)– Todorivics, Halász (szlovéniaiak) 3:0; női egyes: Kovtun (ukrán)–Ódor 4:1.

Jövőre a belgiumi Liege-ben rajtol a világ legjelentősebb országúti kerékpáros körversenye, a Tour de France, s a karaván csak három nappal később teker át Franciaországba.

Sepp Blatter, a FIFA-elnöke kijelentette, hogy a 2010-es világbajnokság rendezéséért csak önállóan lehet pályázni, így Tunézia és Líbia közös jelentkezését nem fogadja el a szervezet. A két észak-afrikai állam külön-külön is beadta jelentkezését, ezért mindkettőnek van esélye a győzelemre. A FIFA korábbi döntése értelmében a 2010-es vb-nek Afrika lesz a házigazdája. Líbia és Tunézia mellett a Dél-afrikai Köztársaság, Egyiptom és Marokkó jelentkezett.

A Kenó keddi nyerőszámai: 1, 3, 17, 27, 35, 42, 45, 47, 48, 54, 55, 57, 58, 62, 66, 67, 72, 75, 76, 79.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?