EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Az utolsó forduló eredményeitől függetlenül gyakorlatilag megnyerte a francia labdarúgó-bajnokságot az Olympique Lyon.

Az utolsó forduló eredményeitől függetlenül gyakorlatilag megnyerte a francia labdarúgó-bajnokságot az Olympique Lyon. Az OL-t ugyan pontszámban még befoghatja az Olympique Marseille, az előbbi együttes gólkülönbsége azonban lényegesen jobb – plusz 25, szemben az OM plusz 6-jával – így szinte elképzelhetetlen a helycsere. A Lyon sorozatban másodszor végzett az élen.

Vlagyimir Jurzinov, a svájci Kloten jégkorongcsapatának edzője szerint a 2004-es Világ Kupán a legendás Viktor Tyihonovnak kellene irányítania az orosz válogatottat. Ha felkérnék, szívesen lenne a világhírű tréner segítője.

A labdarúgó-világranglista élén továbbra is Brazília áll, Franciaország és Spanyolország előtt, Szlovákia maradt az 53. helyen.

Az NHL-ben szereplő Detroit jégkorongcsapata négy évre szóló, 40 millió dolláros szerződést ajánlott az orosz Szergej Fjodorovnak.

A Zlín klubvezetése azt szeretné, ha a következő idényben is az I. ligás labdarúgócsapatban játszana Peter Babnič és Branislav Rzeszoto.

A St. Pölten-i teniszverseny 2. fordulójában a holland Martin Verkerk meglepetésre 6:4, 7:5 arányban legyőzte a szlovák Dominik Hrbatýt.

Az ausztrál Robbie McEwen nyerte a 86. Giro d Italia kerékpáros körverseny szerdai szakaszát. Összetettben változatlanul Gilberto Simoni vezet. Közvetlenül a befutó előtt több bukás is történt az esőtől csúszós aszfalton, az egyikben a világbajnok Mario Cipollini is elesett, de nincs komolyabb baja.

Nelson Mandela volt dél-afrikai államfő az angol futballsztár David Beckhamet arra kérte, hogy támogassa országa kampányát a 2010-es labdarúgó-világbajnokság megrendezésére.

Egy hibás tömítés miatt gyulladt ki Michael Schumacher Ferrarija a vasárnapi Forma-1-es Osztrák Nagydíjon. Az ötszörös világbajnok első boxkiállása előtt két körrel csapattársa, Rubens Barrichello ment ki kerékcserére, s a tankolásánál maradt egy kis benzin a vezeték légtelenítő kamrájában. Amikor a német klasszis kerül sorra, a rossz tömítés következtében ez az üzemanyag a kocsira ömlött, s a tüzet a csőből kiáramló gőzök tovább táplálták.

A Laureus-díjjal kitüntetett Lance Armstrong élesen bírálta a Tour de France kerékpáros körverseny szervezőit, mert nem hívták meg az idei viadalra Mario Cipollinit.

Vicente del Bosque az őt ért kritikák ellenére a Real Madrid futballcsapatának edzője kíván maradni.

A női kosárlabdaliga-döntő 5. meccsén: Ružomberok–Delta Košice 74:68 (38:44). A rózsahegyiek 14. bajnoki elsőségüket szerezték.

A KENO 10 szerdai nyerőszámai: 8, 9, 15, 23, 24, 27, 32, 33, 40, 42, 45, 52, 55, 61, 64, 65, 71, 73, 74, 77.

A LOTO tegnapi nyerőszámai – I. HÚZÁS: 9, 10, 12, 24, 27, 36; pótszám: 46. II. HÚZÁS: 5, 6, 8, 16, 34, 46; pótszám: 2. Joker-szám: 159 671.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?