EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A Sparta labdarúgócsapatának illetékesei cáfolták azt a hírt, miszerint a prágai klub érdeklődne Róbert Vittek, a Slovan gólerős csatára iránt.

Pinte Attila a Győr tartalékcsapatában lépett pályára a Tatabánya elleni előkészületi mérkőzésen. Az ETO „fakó” 2:0-ra nyert, s a válogatott labdarúgó egy gólt lőtt.

A Sparta labdarúgócsapatának illetékesei cáfolták azt a hírt, miszerint a prágai klub érdeklődne Róbert Vittek, a Slovan gólerős csatára iránt.

Pinte Attila a Győr tartalékcsapatában lépett pályára a Tatabánya elleni előkészületi mérkőzésen. Az ETO „fakó” 2:0-ra nyert, s a válogatott labdarúgó egy gólt lőtt. Pinte játékengedélye még mindig nem érkezett meg Görögországból!

Ma 18 órától játsszák a csütörtökön elhalasztott Wisla Kraków–Lazio labdarúgó UEFA Kupa-nyolcaddöntő vissszavágót (az első mecs-csen 3:3).Az Olasz Röplabda Szövetség fegyelmi bizottsága doppingolás miatt március 21-ig eltiltotta Gilberto Godoyt, a Ferrara brazil légiósát. A tavaly októberi, Argentínában rendezett világbajnokságon aranyérmes csapat hőse januárban bukott le.

A Puskás Ferenc-stadionban április 2-án sorra kerülő Magyarország–Svédország labdarúgó Eb-selejtezőn a portugál Lucilio Cardoso Cortez Batista fújja majd a sípot.

A francia rendőrség letartóztatott egy Olympique Marseille-szurkolót, akinél tíz hamis belépő volt a Paris Saint-Germain elleni labdarúgó bajnoki mérkőzésre.

Két milliárdos üzletember is részvényeket vásárolt a világ leggazdagabb futballklubjaként számon tartott Manchester Unitedben.

Minden bizonnyal, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) is elfogadja az egységes doppingkódexet. „Nincs különösebb kifogásunk az egyezmény ellen, de még pár dolgot finomítani kell rajta” – mondta a FIFA orvosi bizottságának vezetője, Jiří Dvořák.

Az Iráni Birkózó Szövetség bejelentette, hogy bojkottálja a szeptemberben New Yorkban sorra kerülő szabadfogású világbajnokságot.

A világranglista 118. helyén álló Kapros Anikó győzelemmel kezdte a selejtezőt a 2,1 millió dollár összdíjazású kaliforniai tenisztornán.

A NOB szemlebizottsága szerint a 2010-es téli olimpiára kandidáló Vancouver pályázatának legnagyobb hibája, hogy a versenyhelyszínek túl messze vannak egymástól.

Bár az elődöntők visszavágói még hátravannak, az már biztos, hogy a szombati vízilabda Magyar Kupa-döntő a Komjádi-uszodában (s az m1-en) lesz 15.40-től. A győztes 1, a vesztes fél millió forintot kap. A csütörtöki elődöntő programja: BVSC– Szeged, Vasas–Honvéd.

Johan Cruyff, az FC Barcelona egykori klasszis labdarúgója, majd későbbi vezetőedzője nem akar a katalán együttes elnöke lenni.

Az idény végéig szóló szerződése felbontását kérte a német labdarúgó Bundesligában szereplő VfL Wolfsburg irányitóitól Wolfgang Wolf vezetőedző.

Csütörtökön kezdődik és négy győzelemig tart a magyar jégkorong OB I döntőjének mérkőzéssorozata, amelynek esélyese a trónkövetelő Alba Volán. A székesfehérváriak végeztek az alapszakasz élén, ezért a pályaelőny őket illeti.

Egy olaszországi felmérés szerint a nők körében is a Juventus a legnépszerűbb labdarúgócsapat.

Az AC Milan labdarúgócsapatának vezetői cáfolták azokat a lapértesüléseket, melyek szerint megrendült a bizalom az edző, Carlo Ancelotti iránt.

A berlini újságok szerint éjszakai kimaradozásai miatt 20 ezer eurós büntetést kapott a klubvezetéstől Marcelinho, a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha brazil középpályása.

Közel hatmillió svéd korona adót kell befizetnie Pernilla Wiberg egykori alpesi síelőnek. A tavaly áprilisban visszavonult sztár 1992 és 1995 közötti, Svédországban szerzett bevételével nem számolt el, mert azt hitte, hogy ha Monte Carlóban lakik, nem szükséges adóznia.

Az eddigi szokásoktól eltérően az Egyesült Államok profi kosárlabdázóiból összeállított válogatott az olimpiai faluban lesz elszállásolva a 2004-es athéni nyári játékok alatt.

Rákbetegség következtében, 45 éves korában elhunyt Roger Albertsen, a norvég labdarúgó-válogatott egykori klasszisa, aki 1981-ben góllal járult hozzá az angolok elleni, akkoriban világszenzációnak számító győzelemhez.

Magyarország, noha az elvekkel és a célokkal egyetért – sok más országhoz hasonlóan – ma nem írja alá a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) által kidolgozott doppingkódexet.

A KENO 10 keddi nyerőszámai: 1, 10, 11, 12, 18, 25, 29, 34, 37, 39, 40, 41, 45, 59, 62, 63, 65, 70, 71, 73.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?