EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Bázelben ma kezdődik a Svájci Kupa hokitorna. A megfiatalított szlovák válogatott a nyitónapon a házigazdákkal (19.30), szombaton (19.30) a kanadai olimpiai válogatottal, vasárnap (12.00) pedig a németekkel mérkőzik.
A női kosárlabda Euroliga B-csoportjában: Gdynia–Sopron 86:85 (44:42).

Bázelben ma kezdődik a Svájci Kupa hokitorna. A megfiatalított szlovák válogatott a nyitónapon a házigazdákkal (19.30), szombaton (19.30) a kanadai olimpiai válogatottal, vasárnap (12.00) pedig a németekkel mérkőzik.

A női kosárlabda Euroliga B-csoportjában: Gdynia–Sopron 86:85 (44:42).

Gyulay Zsolt, az Újpest futballszakosztályának ügyvezető igazgatója kijelentette, hogy a szabadlistára került Lérant Péter iránt még senki sem érdeklődött.

A pozsonyi Protič Krisztína a 6. helyen végzett a Seattle-ben rendezett fedettpályás atlétikai viadal 5000 m-es síkfutásában.

Martin O’Neill, a Celtic Glasgow futballcsapatának vezetőedzője kijelentette: csak a jövő héten döntenek arról, leigazolják-e Stanislav Vargát, a Sunderlandből menesztett szlovák hátvédet. Az már eldőlt, hogy a Bolton végleg lemondott a válogatott labdarúgóról.

A párizsi női tenisztorna nyolcaddöntőjében a szlovák Janette Husárová 6:4, 6:3 arányban legyőzte a szlovén Tina Pisniket.

Robert Kolař szenátor, a Prostějov jégkorong-szakosztályának az elnöke Dominik Hašek kapust javasolja elnöknek. Az olimpiai bajnok jégkorongozó kijelentette, még túl fiatal, majd esetleg húsz év múlva jelölhetik.Marek Fabuľát, a II. ligás eperjesi labdarúgócsapat középpályását tegnap leigazolta az élvonalbeli kassai FC együttese.

Kiderült, hogy a cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban 1998 és 2002 között egy valójában nem létező klub, az FC Dukla (Marila) Příbram szerepelt, mert nem található a cégjegyzékben.

Decemberben Németh Szilárd gólja volt (a Manchester U. ellen) a hónap legszebb akciója az angol labdarúgó Premier League-ben.

A jégkorong Svéd Kupán: Oroszország–Kanada 4:1 (2:0, 0:1, 2:0); Oroszország–Finnország 3:2 – hosszabbítás után (0:0, 1:1, 1:1 – 1:0).

Miroslav Sovič, az FC Košice játékmestere másfél évre a II. labdarúgóliga éllovasához, a besztercebányai Duklához szerződött.

A wróclawi nemzetközi tenisztorna nyolcaddöntőjében a 6. helyen kiemelt szlovák Karol Beck 6:3, 6:1 arányban legyőzte a spanyol Calatravát.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján: Utah–Memphis 105:84, Cleveland–Houston 105:102, Boston–Seattle 114:74, Philadelphia–New Jersey 85:111, Miami–Portland 87:101, Detroit–LA Clippers 89:80, New Orleans–Sacramento 108:84, Golden State–San Antonio 99:103.

Előkészületi futballmérkőzések: Prostějov–Ružomberok 3:1, Inter– Devín 2:2, Kunovice–Dubnica 1:1.

Két futballistát is vendégjátékra küld az I. ligás Petržalka csapata: Martin Bednár a DAC-ban, Michal Kubala pedig a rimaszombati együttesben lép pályára a tavaszi idényben.

Az orosz Kazany élvonalbeli együttese leigazolná a Sparta csapatkapitányát, Jiří Novotnýt. A labdarúgó évi keresete meghaladná a 10 millió koronát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?