EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Stanislav Varga, a Sunderlandből menesztett szlovák labdarúgó még mindig nem egyezett meg a Slovan csapatával. A válogatott hátvéd tegnap próbajátékra Skóciába utazott, sajtóértesülések szerint a bajnok Celtic Glasgow együttese állítólag leigazolná a 30 éves futballistát, sőt, már a Bolton is.

Stanislav Varga, a Sunderlandből menesztett szlovák labdarúgó még mindig nem egyezett meg a Slovan csapatával. A válogatott hátvéd tegnap próbajátékra Skóciába utazott, sajtóértesülések szerint a bajnok Celtic Glasgow együttese állítólag leigazolná a 30 éves futballistát, sőt, már a Bolton is.

Döntetlennel végződött a 4. parti Garri Kaszparov és a Deep Junior sakkszámítógép közötti, egymillió dollár összdíjazású párosmérkőzésen New Yorkban. ĺgy az állás 2:2.

Vereséggel kezdte a tavaszi idényt (12. forduló) a nagymagyari csapat a női I. tekeligában: Piešťany–Zlaté Klasy 2918:2856. Legtöbb vendégpont: Csóka Mónika 491, Vlahy Éva 489, Csicsay Mária 482.

Minimum két hét, de a legrosz-szabb esetben másfél hónap pihenőre kényszerül Bodrogi László magyar kerékpáros. A QuickStep-Davitamon klasszisa a katari körverseny harmadik szakaszán bukott.

Az észtek elleni győzelemmel (3:0) kezdett a magyar tenisz Davis Kupa-válogatott az Euro-afrikai zóna III. csoportjában Algériában.

Az UEFA nyilvánosságra hozta az Év labdarúgó-tizenegyét: Rüstü (Fenerbahce)–Puyol (Barcelona), Nesta (Milan), Chivu (Ajax), Roberto Carlos (Real Madrid)–Seedorf (Milan), Ballack (Bayern), Zidane (Real Madrid), Duff (Blackburn)–Henry (Arsenal), Ronaldo (Real). A legjobb edző a török Senol Günes lett.

Minden bizonnyal, kétéves eltiltást kap az a három, a görög élvonalban szereplő futballista, akiknek januárban pozitív eredményt hozott a doppingtesztje: a B-próba ugyanis mindhármuk esetében megerősítette, hogy tiltott szerekkel éltek.

Teniszvilágranglisták – Champions Race: 1. Agassi 200, 2. Schüttler 163, 3. Ferreira 106, ... 21. Kučera 31; WTA: 1. S. Williams 6989, 2. V. Williams 5370, 3. Clijsters 3763, 4. Henin 3407, 5. Hantuchová 2838.

Az ügyészség leállította a nyomozást a Leverkusen labdarúgója, Jens Nowotny adócsalási ügyében.

Az NBA-ben: Toronto–Clippers 100:86, Atlanta–Orlando 97:89, Minnesota–Philadelphia 99:91, Houston–Sacramento 105:89, Denver– Memphis 93:78, Cleveland–Portland 95:114.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?