EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A férfi kézilabda KEK-nyolcaddöntő első mérkőzésén: Szeged– Prešov 36:22 (15:13), a visszavágót szombaton játsszák Eperjesen.

Dublinban jótékonysági női tenisztalálkozón (Collins Cup) Európa válogatottja 1:6 arányban kikapott Amerikától.

A férfi kézilabda KEK-nyolcaddöntő első mérkőzésén: Szeged– Prešov 36:22 (15:13), a visszavágót szombaton játsszák Eperjesen.

Dublinban jótékonysági női tenisztalálkozón (Collins Cup) Európa válogatottja 1:6 arányban kikapott Amerikától. Kontinensünk egyetlen pontját az orosz Bovina szerezte, aki meglepetésre 3:6, 6:4, 7:5-re legyőzte az amerikai Venus Williamset. A szlovák Daniela Hantuchová mindkét meccsen kikapott.

Előkészületi labdarúgó-mérkőzések: DAC–Žiar 5:0 (2:0), g.: J. Ďurica, Opic, Straka, Grompíř, Seleš; Senec–Devín 1:0 (1:0), góllövő: Juska.

Továbbra is bombaformában van Thomas Rupprath: a hetek óta kiválóan teljesítő német úszó a 100 hát előfutamában javított világcsúcsot a melbourne-i rövidpályás Világ Kupa-versenyen. Rupprath 50,58 mp alatt teljesítette a távot, átadva a múltnak az amerikai Neil Walker 2000. március 19-én, Athénban elért 50,75-ös idejét. A svéd Emma Igelström 200 mellen Európa-rekordot (2:19,85) úszott.

Antibes-ben, a francia rövidpályás úszóbajnokságon a francia Franck Esposito 200 pillangón (1:50,73) világ-, honfitársa, Stephan Perrot 200 mellen (2:07,56) Európa-rekordot úszott.

Női kézilabda vb-selejtezőn Nagymihályban: Szlovákia–Törökország 31:28 (16:15). A szlovákok pontveszteség nélkül lettek csoportelsők.

Ismét Francisco Maturana lett a kolumbiai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az 52 éves edző korábbam 1987 és 1994 között állt a válogatott élén.

Madridban december 17-én ünnepélyes műsor keretében hirdetik ki az év legjobb labdarúgó-válogatottjainak sorrendjét. Az első helyen a világbajnok brazil csapat szerepel.

Jan Ullrichot, a német olimpiai bajnok kerékpárost hiába várja vissza volt csapata, a Telekom. Legalábbis ezt állítja menedzsere.

Dieter Baumann német olimpiai bajnok futó bejelentette: a 2004-es ötkarikás játékok után befejezi pályafutását. A doppingügye miatt is elhíresült atléta még nem döntötte el, melyik távon indul Athénban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?